27 / 04 / 2024

Emek İnşaat'ın acı günü! Muhsin Cavit Güneysu vefat etti!

Emek İnşaat'ın acı günü! Muhsin Cavit Güneysu vefat etti!

Tepe Betopan Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret şžirketi'nin bayilerinden, Emek İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt ve Dış Ticaret Limidet şžirketi'nin ortağı Abdurrahman Gürsoy'un kayınpederi, Muhsin Cavit Güneysu vefat etti



Tepe Betopan Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret şžirketi'nin bayilerinden, Emek İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt ve Dış Ticaret Limidet şžirketi'nin ortağı Abdurrahman Gürsoy'un kayınpederi, Muhsin Cavit Güneysu vefat etti.

Emek İnşaat, İnşaat ve taahhüt işleri yapmak üzere; Ürün Mühehdislik LTD. şirketinin sahibi Mimar Ercan şžAHİN ile Emek İnşaat ve Yapı Malzemeleri şžirketi Sahibi Abdurahman GÜRSOY tarafından 2002 yılında kuruldu. Ürün Mühendislik Firması; İnşaat sektöründeki 20 yıllık mimarlık ve mühendislik , Emek İnşaat Yapı Malz.şžirketinin ise aynı sektördeki inşaat yapı malzemeleri alanında 15 yıllık deneyimlerini birleştirerek daha güçlü bir yapıya sahip olan EMEK İNşžAAT MİMARLIK MÜHENDİSLİK TAAHHÜT VE DIşž TİCARET LTD.şžTİ.ni kurdular. Vizyonu, globalleşen dünyada sürekli gelişen İnşaat sektöründe; kurucuların geçmişten gelen deneyimleri ve sahip olduğu profosyonel güçlü teknik kadro ile planlı ve proğramlı bir şekilde büyümek.


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön