29 / 04 / 2024

Emek Zekai Gümüşdiş Mahallesi Sağlık Ocağı törenle hizmete açıldı!

Emek Zekai Gümüşdiş Mahallesi Sağlık Ocağı törenle hizmete açıldı!

İşadamı Aziz Torun'nun katkıları ile Bursa Osmangazi'de yaptırdığı Emek Zekai Gümüşdiş Mahallesi Sağlık Ocağı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törende Osmangazi Belediye Başkanı ve Ak Parti Bursa Milletvekili de katıldı..



BURSA Osmangazi Belediyesi'nin hayırsever işadamı Aziz Torun'nun katkıları ile yaptırdığı Emek Zekai Gümüşdiş Mahallesi Sağlık ocağı, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Sağlık Ocağının açılışında konuşan Başkan Mustafa Dündar, 'Sağlık Emek İster' diyerek attığımız adımlardan birinin daha açılışını yapmaktan son dere mutluyum. Emek Zekai Gümüşdiş Mahallesi Sağlık Ocağımız, Emek mahallemize hayırlı olsun" dedi. 


Her alanda etkin ve verimli bir çalışma yürüttüklerini, klasik belediyecilik hizmetleri ile ilçeyi daha yaşanır bir hale getirirken, sosyal, kültürel ve sportif alandaki yatırımlanyla Osmangazi'yi daha yaşanabilir kent yapma gayreti içerisinde olduklarını söyleyen Başkan Mustafa Dündar, "Bugüne kadar 30 binayı sağlık ocağı olarak tahsis edip vatandaşın hizmetine sunduk. 


Bu hizmetleri yaparken, hayırsever vatandaşlar. özel sektör ve kamu kurumlan ile de işbirliği yapıyoruz. Açılışını yaptığımız Emek Sağlık Ocağının yapımında, inşaatı üstlenen hayırsever işadamı Aziz Torun başta olmak üzere Torunlar ailesine teşekkür ediyorum" dedi. 


Açılışa katılan AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, yaptığı konuşmada, hizmetlerinden dolayı Başkan Dündar'a teşekkür etti. 


Yeni Akit



Geri Dön