Ekonomi

Emekli bayram ikramiyelerinde son dakika! Emekli bayram ikramiyesi kaç lira? Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak?

Emekli bayram ikramiyesinin hesaplara yatacağı tarih merak ediliyor. Peki emekli bayram ikramiyelerinde son dakika! Emekli bayram ikramiyesi kaç lira? Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak?Emeklilere Kurban Bayramı'ndan önce bayram ikramiyesi ödenecek

Emekli bayram ikramiyeleri için geri sayım başladı. Emeklilere Kurban Bayramı'ndan önce bayram ikramiyesi ödenecek. Milyonlarca emekli, bayram ikramiyesine zam gelip gelmeyeceğini de merak ediyor. 

Emekli bayram ikramiyesinin hesaplara yatacağı tarih için araştırmalar, bu sene Temmuz'da olan Kurban Bayramı öncesinde gündeme yerleşti. 

Peki emekli bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek? Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Bayram ikramiyesine zam gelecek mi? İşte merak edilen ayrıntılar...

2022 yılı için Bayram ikramiyeleri  1.100 lira olarak belirlenmişti. Ramazan Bayramında milyonlarca emekliye bu tutarda bayram ikramiyesi yatırıldı. Şimdi milyonlarca emekli Kurban Bayramından önce yatacak ikramiye tutarını merak ediyor. 

 

BAYRAM İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATACAK? 

Hürriyet'in aktardığına göre; emekli bayram ikramiyelerinin Kurban Bayramı'ndan 1 hafta önce yani Temmuz'un ilk haftasında ödenmesi öngörülüyor. İkramiyelerin 4-8 Temmuz tarihleri arasında yapılması bekleniyor. 

Eğer bir değişikliğe gidilmezse milyonlarca emekli bayramdan önce 1.100 TL'lik bayram ikramiyesini alacak. 

Kurban Bayramı'nın arefe günü 8 Temmuz Cuma olacak. Bayramın birinci günü 9 Temmuz Cumartesi gününe genl geliyor. 

Asgari ücrette büyük müjde ay bitmeden geldi! Asgari ücrette son dakika toplantısı! Bu açıklama duyanı heyecanlandırdı!

Emekli ve memur Temmuz zammında son dakika! Yeni rakamlar netleşti! En düşük emekli ve memur maaşı kaç lira?

TOKİ 27 ilde arsa satıyor! Yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksitle İstanbul, Ankara, İzmir'de arsa sahibi olabilirsiniz!