Ekonomi

Emekli ikramiyelerinin ardından bir ek ödeme haberi daha! 3.750 TL direkt hesaba yatacak

Kurban Bayramı emekli ikramiyelerinin ardından bir ek ödeme haberi daha geldi. Emekli maaşını TEB’e taşıyan emekliler 3.750 TL’ye varan nakit promosyon kampanyasından faydalanabilecek. Bayramda hesaplara yatan emekli ikramiyesinin ardından dikkat çeken bir ek ödeme yöntemi daha bir banka tarafından duyuruldu

Türkiye'de enflasyonun ciddi seviyelerde artmasının ardından vatandaşlar da ek ödeme almayı dört gözle bekliyor. Bayramda hesaplara yatan emekli ikramiyesinin ardından dikkat çeken bir ek ödeme yöntemi daha bir banka tarafından duyuruldu. 

EMEKLİ MAAŞININ TAŞINMASI GEREKİYOR

Bilindiği üzere bankalar SGK ile anlaşma yaparak emeklilere değişen tutarlarda para veriyor. Emekli maaşlarına ek olarak verilen bu ödemelerle emeklilerin cepleri rahatlıyor.Bu kapsamda emekli maaşını TEB’e taşıyan emekliler hem nakit hem de ek promosyon imkanlarından yararlanabilecek. Promosyon alırken tek şart ise 3 sene boyunca emekli maaşlarının TEB üzerinden alınacağının taahhüt edilmesi…
 

3 BİN 750 TL'YE VARAN PROMOSYON 

Taahhüt süresi boyunca en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulunduran emekli maaş müşterileri, 3.750 TL’ye varan nakit promosyon kampanyasından faydalanabilecek.

Diğer yandan da TEB’e davet ettikleri ve maaşını TEB’e taşıyan her bir emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödül kazanabilecekler.
 

EMEKLİ PROMOSYON TUTARLARI AÇIKLANDI 

TEB’in emekli promosyon tutarları ise şöyle açıklandı:

0-1.499 TL maaş alanlar 500 TL nakit, 2.100 TL ek promosyon ve toplamda 2.600 TL ödeme alacaklar.
1.500-2.499 TL maaş alanlar 625 TL nakit, 2.500 TL ek promosyon ve toplamda 3.125 TL ödeme alabilecekler.
2.500 TL ve üzerinde maaş alanlar da 750 TL nakit ve 3.000 TL ek promosyon olmak üzere toplamda 3.750 TL ödeme teslim alacaklar.

Çay, şeker, ayçiçek dedik ama bir ürüne tarihi zam geldi! Alabilen aldı alamayan yandı

Çay, şeker, ayçiçek derken bir ürüne daha dev zam geliyor! Buzdolabınızı tıka basa doldurun

O üründe korkunç zam senaryosu, peş peşe gelecek! Şimdiden koşun markete