Ekonomi

Emeklilere 5 bin 500 lira maaş promosyon ödemesi! Kurban Bayramı ikramiyesi gibi olacak

Kurban Bayramının başlamasına kısa bir süre kala bankalardan maaş müşterilerine özel promosyon haberleri gelmeye başladı. Bu bankalardan biri de Türkiye Ekonomi Bankası oldu. Banka emekli maaşını bankaya taşıyanlara 5 bin 500 lira promosyon vereceğini bildirdi.500 TL’ye varan maaş promosyonu vereceğini bildirdi

 Türk Ekonomi Bankası (TEB), emeklilere yönelik yeni kampanyası kapsamında 5.500 TL’ye varan maaş promosyonu vereceğini bildirdi.

Söz konusu kapmpanyayla ilgili detayları duyuran TEB, hükümetin son dzenlemeyle asgari 3 bin liraya yükselttiği emekli maaşını TEB’e taşıyan maaş müşterilerine yönelik yeni emekli kampanyası yapmaya başladı.

Bağlı olduğu kurumdan çektiği emekli maaşını 3 yıl (36 ay boyunca) TEB’den almayı taahhüt eden ve taahhüt süresi boyunca en az iki adet elektrik, su ya da doğalgaz otomatik fatura ödeme talimatı veren emekli maaş müşterileri 5 bin 500 TL’ye varan nakit promosyon kampanyasından faydalanacak.

Emekliler kampanyanın yagınlaşmasına destek olmak amacıyla ayrıca TEB’e davet ettikleri ve maaşını TEB’e taşıyan her bir emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL, toplamda 500 TL’ye varan nakit ödül kazanabilecek.

Emekli müşterileri için özel müşteri hizmet hattı bulunan TEB, emeklilerin bu hattan ve Bireysel İnternet Şube ile CEPTETEB Mobil uygulamadan yapacakları EFT/FAST ve Havale işlemlerinden ücret almıyor.

TEB şubelerinde öncelikli hizmet, kredi kartı ücret muafiyeti, emekli maaş müşterilerine özel avantajlı oranlarla ihtiyaç kredisi, günlük nakit çekim imkanı sunan Marifetli Hesap ile birikimlerine avantajlı faiz ve ATM’lerden yüksek çekim limiti, TEB’in emeklilere özel paketinde sunduğu hizmetler arasında yer alıyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler şubeyi ziyaret etmelerine gerek kalmadan mobil ya da internet şubeden başvurularını yapabiliyor.

Söz konusu kampanyaya benzer bir başka promosyon haberi de Garanti BBVA Bankası'ndan geldi. Adı geçen banka da , emekli maaşını bankaya taşıyanlara 5 bin 250 liraya varan ödül imkanı sunduğunu bildirdi.

Garanti BBVA isimli banka da emekli maaşını taşıyan bireysel müşterilerine bin 500 TL’ye kadar emekli maaşı alanlara 3 bin 500 TL, bin 500 TL - 2 bin 500 TL arasında emekli maaşı alanlara 4 bin 250 TL, 2 bin 500 TL ve üstünde maaş alan emeklilere ise 5 bin TL nakit promosyon ödemesi yapacak.

Yüzde yüz yerli üretim TOGG ilk kez otobana çıktı! Yolda gören hızına yetişemedi

Toprak Mahsulleri Ofisi 1530 lira farkla ayçiçek yağı satın alacak! İşte detaylar...

Benzine bu geceden itibaren zam kararı iptal edildi! Benzin 6 Temmuz'da kaç liradan satılacak?

Çiftçilere mazot ödemeleri başladı Kurban Bayramı avansları ise hesaplara yattı! İşte detaylar

Dolar fırtınası geliyor uyarısı: Remzi Özdemir 'Ok yaydan çıktı' diyerek yeni gelecek adımı açıkladı

Türkiye'de en çok satan ilk 5 otomobil markası belli oldu! İşte zirvenin sahibi

Tarım Kredi Kooperatif Marketi'nden 5 litre ayçiçek yağına zam! 5 Temmuz 2022 fiyat listesi

Buğday fiyatları son 4 ayın dibini gördü! Emtia piyasasında yaşanan düşüşlerin nedeni ne?

Temmuz 2022 emekli ve memur maaşları belli oldu! Aile yardımı ödeneği dahil işte hesaplara yatacak para

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin yeni ara zammı değerlendirdi: 6 bin lira değil 4 bin lira