29 / 04 / 2024

Emekli ikramiyeleri için beklenen karar geldi! İşte emeklilere yatacak o ikramiye tutarı!

Emekli ikramiyeleri için beklenen karar geldi! İşte emeklilere yatacak o ikramiye tutarı!

Ramazan Bayramı yaklaştıkça emekli vatandaşların gözü kulağı  ikramiyeye gelecek zamma çevrildi. Son zamanlarda gündemde emekliye verilecek ikramiyenin zam oranı  konuşuluyor. Peki emekli ikramiyesi zam mı ne olacak? 2022 emekli ikramiyesine zam mı yapılacak?



Emeklilere verilecek bayram ikramiyesindeki zam oranları için 3 förmül konuşuluyor. Peki Emekliye 2 bin 900 TL'lik bayram ikramiyesi verilecek mi? Milyonlarca emeklinin merak ettiği sorunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte konuşulan formüller ve son gelişmelerin detayları...

Türkiye'de Ramazan ve Kurban Bayramı'nda emeklilere bayram ikramiyesi veriliyor. Geçen sene verilen bayram ikramiyesi zamlanarak bin 100 TL'ye yükselmişti. Geçtiğimiz sene zamlı ikramiye alan vatandaşlar bu senede zam beklentisine girdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön