16 / 05 / 2024

Emekli ikramiyeleri için beklenen karar geldi! İşte emeklilere yatacak o ikramiye tutarı!

Emekli ikramiyeleri için beklenen karar geldi! İşte emeklilere yatacak o ikramiye tutarı!

Ramazan Bayramı yaklaştıkça emekli vatandaşların gözü kulağı  ikramiyeye gelecek zamma çevrildi. Son zamanlarda gündemde emekliye verilecek ikramiyenin zam oranı  konuşuluyor. Peki emekli ikramiyesi zam mı ne olacak? 2022 emekli ikramiyesine zam mı yapılacak?



İkinci formül ise 2022'nin başında bazı vergi, harç ve cezaların değiştirilmesinde yüzde 36.2'lik yeniden değerleme oranı baz alındı.

Söz konusu eğer ikramiyeye yansırsa bin 100 TL olan tutar, 398 TL oranında bir artış olacak.

2022 yılında 2 bayramda elde edilecek tutar 2 bin 996 TL'yi bulacak.

Emekli ikramiyeleri için beklenen karar geldi! İşte emeklilere yatacak o ikramiye tutarı!

Üçüncü formül ise asgari ücrete yapılan artış ile aynı oranda artış yaşanması. Bu durumda emeklilerin bayram ikramiyesi bin 655 TL olacak. Toplam ödeme de 3 bin 311 lirayı bulacak.

Dul ve yetimler de hisseleri miktarında ikramiyede yapılacak zamdan faydalanabilecek. 

Emeklilere rekor ikramiye kapıda! 2022 emeklilerin yılı olacak!

Emeklilerin cebi doluyor! İşte yeni ikramiyeler...

Tüm emeklilere 750 TL ek ödeme! Gözler oradaydı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön