10 / 05 / 2024

Emekli maaşı promosyonları açıklandı! Hangi banka ne kadar promosyon verecek? İşte Ziraat Bankası, ING, TEB...

Emekli maaşı promosyonları açıklandı! Hangi banka ne kadar promosyon verecek? İşte Ziraat Bankası, ING, TEB...

Emekli promosyonuna ilişkin son dakika gelişmesi.  Emekli promosyon ödemeleri yukarı çekildi. Peki en yüksek promosyon en kadar? İşte 11 Temmuz 2022 TEB, Yapı Kredi, QNB Finansbank, ING, Garanti BBVA, İş Bankası promosyon detayları...



 Emekli maaşı promosyonları açıklandı! Hangi banka ne kadar promosyon verecek? İşte Ziraat Bankası, ING, TEB...

TÜRKİYE FİNANS 

Türkiye Finans, emeklilere özel cazip fırsatlardan oluşan bir destek paketi sunuyor. Emekli maaşını Türkiye Finans’a getiren müşteriler 5.000 liraya varan tutarda promosyon ödemesi almaya hak kazanırken; yakınlarının emekli maaşını Türkiye Finans’a taşımasına aracılık eden emekli maaş müşterileri ise her bir yakını için 250 lira, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödülün sahibi olabiliyor.

GARANTİ BBVA'DAN EMEKLİLERE 5.000 TÜRK LİRASI PROMOSYON 

Garnati BBVA maaşını bankaya taşıyan emeklilere 5.000 TL’ye varan promosyon veriyor. Ayrıca emekli yakınlarını davet edenlere de her bir yakını için 250 lira ödül sunuyor.

Garanti BBVA, 1.500 TL'ye kadar emekli maaşı alanlara 3.500  lira , 1.500-2.500  lira arasında emekli maaşı alanlara 4.250  lira , 2.500  lira ve üstünde maaş alanlara ise 5.000  lira nakit promosyon ödemesi yapıyor. Promosyon ödemesinden, 1 Temmuz - 31 Temmuz 2022 tarihleri arasında , gelir/aylıklarını üç yıl bankadan almayı taahhüt eden müşteriler faydalanıyor. Taahhüt süresi promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlıyor. Promosyon ödemesi için SGK’nın belirlemiş olduğu koşullar geçerli

Birden fazla maaş ödemesi alıp, bu maaşları için promosyon talebinde bulunulması durumunda maaşların toplamı dikkate alınarak tek bir promosyon ödemesi yapılıyor.

Promosyon ödemesi, müşterinin “Emekli Bankacılığı Promosyon Taahhütnamesini imzalaması sonrasında, en geç bankaya ilk maaşın yatmasına istinaden 3 iş günü içinde gerçekleştirilecek.

İŞ BANKASI'NDAN 5 BİN TÜRK LİRASI PROMOSYON

Maaşını İş Bankası’ndan alan, ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını 27 Haziran - 30 Eylül 2022 tarihleri arasında İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 5.000 TL’ye varan promosyon ödemesinden yararlanıyor.

Promosyon imkanından yararlanmak isteyen tüm emekliler internet aracılığı ile ya da en yakın İş Bankası şubesinden emekli maaşlarını bankaya taşıyabiliyor.

İşte diğer bankalar ve emekli promosyon fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön