27 / 04 / 2024

Emekli maaşı promosyonları açıklandı! Hangi banka ne kadar promosyon verecek? İşte Ziraat Bankası, ING, TEB...

Emekli maaşı promosyonları açıklandı! Hangi banka ne kadar promosyon verecek? İşte Ziraat Bankası, ING, TEB...

Emekli promosyonuna ilişkin son dakika gelişmesi.  Emekli promosyon ödemeleri yukarı çekildi. Peki en yüksek promosyon en kadar? İşte 11 Temmuz 2022 TEB, Yapı Kredi, QNB Finansbank, ING, Garanti BBVA, İş Bankası promosyon detayları...



Emekli promosyon ödemeleri ile ilgili son dakika değişiklik kararı gündeme bomba gibi düştü, Bankalar art arda açıkladı. Ödeme miktarı arttırıldı. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu emekliler ile dul ve yetim aylığı alan vatandaşlar banka promosyonlarından faydalanabiliyor. Net, ek koşulsuz 5.000 lira promosyon ödemesi emekli vatandaşları bekliyor. Emekli maaşını farklı bir bankaya taşımayı planlayanlar zamlı maaş ödemelerinden sonra banka değişikliği yaparsa avantajlı olacak. Promosyon ödemelerinde alınan emekli aylığı belirleyici oluyor. 

Temmuz zammı ile birlikte en düşük emekli aylığının 3.500 kiraya yükseltilmesi ile tüm emekliler banka promosyonlarının tavan ödemesinden faydalanabilir hale geldi. Çift aylık alanlar ise maaş toplamı üzerinden tek bir promosyon ödemesi alabiliyor. Peki hangi banka ne kadar emekli promosyon ücreti veriyor? İşte banka banka o liste...

 Emekli maaşı promosyonları açıklandı! Hangi banka ne kadar promosyon verecek? İşte Ziraat Bankası, ING, TEB...

TEB BANKASI

TEB emekliler için harekete geçti. Bankadan yapılan açıklamada emekli promosyonunda üst limitinin 5.500 liraya yükseltildiği duyuruldu.

Emekli maaşını TEB'e taşıyanlara maaşları oranında promosyon ödemesi yapılacak. TEB tarafından belirlenen maaş oranlarına göre 2.500 lira ve üzeri maaş alanlara 5.500  lira promosyon ödemesi yapılıyor.

Ancak emekli zammı sonrası yapılan düzenleme ile en düşük emekli maaşı 3.500 lira seviyesine çekildi. Dolayısıyla TEB'de tüm emeklilere 5.500 lira promosyon ödeniyor.

Dul ve yetim maaşı alanlara ise hisseleri oranında ödeme yapılacak.

  • 1.499 TL maaş alanlara 500 lira
  • 1.500-2.499 TL maaş alanlara 625 lira
  • 2.500 TL ve üzeri maaş alanlara ise 750 lira nakit promosyon ödeniyor.

TEB nakit promosyon dışında ek promosyon ödemesi de yapıyor. Ek promosyondan yararlanmak isteyen emeklilerin 2 adet otomatik fatura talimatı vermesi gerekiyor. Bu durumda toplam ödenen promosyon tutarı ise şöyle;

  • 1.499 TL maaş alanlara 3.800 lira
  • 1.500-2.499 TL maaş alanlara 4.575 lira
  • 2.500 TL ve üzeri maaş alanlara ise 5.500 lira

İşte diğer bankalar ve promosyon fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön