03 / 05 / 2024

Emekli maaşlarına zam! Maaşlar tek tek ortaya çıktı! Kim ne kadar maaş alacak?

Emekli maaşlarına zam! Maaşlar tek tek ortaya çıktı! Kim ne kadar maaş alacak?

Ocak 2023'ten itibaren memurların emekli maaşları ve maaşları artacak. Burada enflasyon oranı (TÜFE) yeni artış oranında etkili olacaktır. İşte kalem kalem emekli maaşı...



Emekli maaşlarının üç aylık zam oranı belli olmaya başladı. Emekli maaşları ve memurların listesi şu anda en çok merak edilen konulardan biri. SSK ve Bağ-Kur emeklileri çok mutlu olacak. Ocak ayının yaklaşmasıyla birlikte memur maaşlarının ve emekli maaşlarının detayları merak ediliyor. Ocak ayı fiyat artışlarının belirlenmesinde kriter olarak enflasyon, asgari ücret, emekliler ve memurlar kullanılacak. Bu arada, üç temel enflasyon beklentisi ve ortalaması yayınlandı. Bu dörtlü veri ile tüm memur ve emekli gruplarını içeren tablo netlik kazandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön