27 / 04 / 2024

Emekli promosyon son gün uzatıldı mı?

Emekli promosyon son gün uzatıldı mı?

Emekli promosyon konusu gündemden düşmeyen konular arasında yer alıyor. Promosyon ödemesi almayan emekliler, promosyon tarihinin uzatılıp uzatılmadığını merak ediyor. İşte “Emekli promosyon son gün uzatıldı mı?” sorusunun yanıtı!



EMEKLİ PROMOSYON SON GÜN UZATILDI MI?

Emekli promosyon konusu hala gündemde yer alırken bu konuya birtakım sorular sorulmaya devam ediliyor. Emekli promosyon ödeme tarihi uzatıldı.

7.500 TL'ye kadar varan nakit emekli promosyon kampanyası 1 Kasım 2022 ile 30 Kasım 2022 tarihlerine kadar devam edecektir. Örnek verilirse, Yapı Kredi, emekli promosyon kampanyasının 31 Aralık 2022 tarihine kadar geçerli olduğunu duyurdu. Promosyon almayı düşündüğünüz bankaların internet sayfasından da bu bilgilere ulaşabilirsiniz.

Emekli promosyon son gün uzatıldı mı?

İşte bankaların verdiği promosyon ödemeleri ve merak edilen diğer detaylar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön