Ekonomi

Emekli promosyonlarında resmen deprem! Yapı Kredi, İş Bankası, Akbank, QNB, Garanti peş peşe açıkladı! Hemen bakın!

Milyonlarca emekli maaş promosyonlarındaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Konuyla ilgili olarak aktarılan detaylara göre, emekliler promosyonla ilgili olarak istedikleri bankayı da seçebiliyor.  İşte banka banka promosyon tutarları...

Uzun seneler boyunca daha çok devlet bankalarını tercih eden emekli vatandaşlar, özel bankaların promosyon miktarını yükseltmesi sonrası tercihlerini de yavaş yavaş değiştirmeye karar verdi.

Peki emekli promosyon ödemelerinde son durum ne? Hangi bankanın emekli promosyonu ne kadar? İşte banka banka promosyon bedelleri...

EMEKLİ PROMOSYONLARINDA RESMEN DEPREMİ

Vatan gazetesinin aktardığı detaylara göre, 31 Ağustos 2022 tarihine kadar geçerli olan promosyon başvuruları için süreler resmen uzatıldı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, bankalar yeni kararı peş peşe açıkladı.  

İŞ BANKASI PROMOSYON ÖDEMESİ NE KADAR 2022

İş Bankası yaptığı açıklamada promosyon milyonlarca emekliyi ilgilendiren başvuruların 31 Ekim 2022'ye  kadar yapılacağını duyurdu. Yine aktarılan bilgilye göre, İş Bankası 7 bin 500 Türk Lirası ek koşulsuz promosyon ödemesi veriyor.

Peki İş Bankası promosyon ödemelerinde son başvuru tarihi ne zaman? İş Bankası promosyon başvuruları ne zaman sona eriyor? İşte verilen detaylar...

Pek çok kişi İş Bankası promosyon ödemelerini merak ediyor ve araştırıyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, İş Bankası promosyon ödemesi 31 Ekim tarihine sona erecek. İlk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı seçen ya da  mevcut emekli maaşını 3 sene boyunca İş Bankası aracılığıyla almak üzere taahhüt veren Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeklileri 1.500 liradan düşük maaşlar için 5 bin lira 1.500 - 2.500 lira arası maaşlar için 6 bin 250 lira, 2 bin 500 lira ve üzerinde maaşlar için 7 bin 500 lira nakit promosyon ödemesi alıyor.

YAPI KREDİ PROMOSYON ÖDEMESİ 2022 NE KADAR?

Verilen detaylara göre, Yapı Kredi kredi tarafından 5 bin lira olarak ödenen promosyonlarda tavan miktar 7 bin 500 Türk Lirası şeklinde açıklandı. Yine verilen detaylara göre, emekli maaşlarını üç sene boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren emekliler 7 bin 500 Türk Lirası'na kadar ulaşan promosyon alıyor. Konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada promosyon başvuruları için sürenin 30 Eylül 2022 tarihine kadar uzatıldığı duyuruldu.

QNB FİNANSBANK PROMOSYON ÖDEMESİ 2022 NE KADAR?

Yine verilen detaylara göre, QNB Finansbank emekli promosyonu olarak 7 bin Türk Lirası veriyor. Söz konusu banka da son başvuru gününü 30 Eylül tarihine kadar uzattı.

GARANTİ BBVA PROMOSYON ÖDEMESİ 2022

Garanti BBVA yaptığı açıklamada 7 bin 250 liraya kadar promosyon vereceğini duyurdu.

AKBANK PROMOSYON ÖDEMESİ 2022

Akbank konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada emeklilere 7 bin Türk Lirası promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. Söz konusu promosyon ödemesi 500 Türk Lirası chip para ile beraber 7 bin 500 liraya kadar yükseliyor.

TEB PROMOSYON ÖDEMESİ 2022 NE KADAR?

Yine emeklilerin yüzlerini güldüren bankalar arasında yer alan TEB de emekliler için promosyon ödemesinde üst limitin 5 bin 500 liraya çıkardığını duyurdu.

TOKİ'den Kanal İstanbul manzaralı 1.337 yeni konut geliyor! İstanbullulara son dakika müjdesi!

TOKİ'den İzmirlilere son dakika ucuz konut müjdesi! O ilçe için tarih belli oldu! Sakın kaçırmayın!

5 bankada peş peşe deprem! Akbank, Yapı Kredi, TEB, QNB, ING arka arkaya açıkladı! Kararı duyan inanamadı! Hemen bakın!