Ekonomi

Emeklilere müjde! Başvurana 2 bin TL verilecek!

Bankalar, emeklilere maaşlarını 3 sene durma sözü vermeleri durumunda belirli tutarda promosyon ödüyor. 2022'yle beraber promosyon ödemeleri de yükseldi. Bankalar peş peşe yeni promosyon fırsatlarını duyurdu... 1 Ocak-31 Mart tarihlerinde emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan ve 3 sene boyunca maaşları bu bankadan çekme sözü veren emekli vatandaşlara ek ödeme yapılacak

SGK emeklilerine İş Bankası’ndan büyük ayrıcalık tanındı. 1 Ocak-31 Mart tarihlerinde emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan ve 3 sene boyunca maaşları bu bankadan çekme sözü veren emekli vatandaşlara ek ödeme yapılacak.

Günboyu Gazetesi'nde yer alan habere göre; peşin olarak verilen bu ödemelerle emeklilerin ceplerinin de bütçelerinin de rahatlaaması sağlanacak. Üstelik kampanya kapsamına mevcut maaşını İş Bankası’ndan alan ve ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası’nı tercih edenler de dahil edildi. 

EMEKLİ MAAŞLARI İŞ BANKASINDAN NASIL ALINIR?

SSK ya da Bağ-Kur’dan emekli olacaklar, SGK İl Müdürlüklerine şahsen başvuru yaparak İş Bankası’nı tercih edebiliyor. Emekli Sandığı’ndan emekli olacaklar ise, çalışmakta oldukları kuruma sunacakları dilekçede maaş ödemelerini alacakları banka olarak İş Bankası’nı seçebiliyor.

EMEKLİ MAAŞINI İŞ BANKASI’NA TAŞIMAK

Emekli maaşlarının taşıma işlemleri şubeye gitmeden İşCep, İnternet Şubesi, Telefon Şubesi aracılığı ile kolaylıkla yapılabiliyor. Ayrıca şubeye gelmeden, e-Devlet’ten banka değişikliği işlemleri gerçekleştirilebiliyor. e-Devlet’e İnternet Şubesi ve İşCep aracılığıyla herhangi bir şifreye gerek duymadan giriş yapabiliyor. Maaş taşıma işleminden sonra İşCep, İnternet Şubesi, Telefon Şubesi ve İş Bankası şubeleri aracılığı ile talimatlar hızlı şekilde verilebiliyor. 

 

İŞ BANKASI PROMOSYON TUTARLARI

İş Bankası emeklileri için güncel promosyon tutarları:

1.500 Türk Lirası'ndan düşük (1.500 TL hariç) maaşlar için 1.750 Türk Lirası,

1.500 – 2 bin 500 Türk Lirası arası (2 bin 500 TL hariç) maaşlar için 1.875 Türk Lirası,

2 bin 500 Türk Lirası ve üzerinde maaşlar için 2 bin Türk Lirası şeklinde belirlendi.  

Ek zam meclisten geçti mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhtar maaşlarına zam müjdesi!

Asgari ücretliye müjde! Maaşınıza haciz konulamayacak!

Araba almak isteyenler dikkat! Fiyatlar yüksekten uçacak!