Ekonomi

Emekli promosyonunda kritik gelişme! Bankalar resmen açıkladı! Süre bu tarihe kadar uzatıldı

Milyonlarca emekliye ek gelir olan banka promosyonunda kritik son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Büyük ilgi gören banka promosyonlarının süresi uzatıldı... 8,250 TL'ye kadar promosyon verilen kampanya büyük ilgi gördü

Emeklilere ek gelir sağlayan emekli promosyonunda son dakika gelişmelri yaşanıyor. 8,250 TL'ye kadar promosyon verilen kampanya büyük ilgi gördü. Bankalar bu yoğun ilçi karşısında promosyon süresinin uzatıldığını açıkladı.

SÜRE UZATILDI

Bankalar tarafından emeklilere promosyon ödemeleri normalde ağustos ayında son bulması bekleniyordu. Fakat yoğun ilgiden dolayı bankalar promosyon ödemelerini bir ay daha uzattı.

Emekli vatandaşları 3 yıllık promosyon sözleşmesi ile kendilerine bağlayan bankalar, bu şekilde başta kredi ve kredi kartı olmak üzere sundukları seçenekler ile istikrarlı bir gelir kaynağına sahip oluyor.

Bankaların promosyon ödeme konusunda adeta yarışa girdiği süreçte, bankalardan sürenin bir ay daha uzatıldığı açıklaması geldi.

EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİNDE SON DURUM

Kamu bankaları emekliler için sadece 750 TL için sınırladığı promosyon ödemelerinde özel bankalar adewte birbiri ile yarşıa girdi.

Emekliler 3 yıllık promosyon ödemeleri ile kendi bankasına çeken özel bankalar sundukları seçenekler ile de güzel bir gelir kaynağı sağlıyor.

Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? En çok promosyon ödemesi yapan banka hangisi? İşte banka banka promosyon ödemeleri son dakika...

TEB 8 BİN TL...

TEB'DE kampanyayı bir ay daha uzatan bankalar arasınd ayer alıyor. TEB, 5 bin 500 TL olan promosyon ödemesini 8 bin TL'ye çıkaracağını duyurdu.

QNB FİNANSBANK PROMOSYON ÖDEMESİ

QNB FİNANSBANK Emekli müşterilerine 7 bin TL'ye varan ankit promosyon ödemesi yapıyor. 

İŞ BANKASI NE KADAR PROMOSYON VERİYOR? 

0-1499 TL maaş alanlar: 3.500 TL promosyon veriliyor

1.500 TL-2.499TL maaş alanlar: 4.250 TL promosyon veriliyor

2.500 TL ve üzeri maaş alanlar: 5.000 TL promosyon veriliyor

YAPI KREDİ PROMOSYON ÜCRETİ

Bir aylık net geliri olanlar 1.499 TL'ye kadar ise 3.500 TL, 1.500 TL-2.499 TL arasında ise 4.250 TL, 2.500 TL'nin üzerinde ise 5.000 TL nakit promosyon alacak.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde zam şoku! Hemen şimdi yeni zamlı maaşları kontrol edin! 

Emekli promosyonunda yarış kızıştı, süre uzatıldı! Bankalar peş peşe açıkladı! Vakıf Bank, TEB, ING, Ziraat Bankası...

Emekli promosyonunda artık son, bitti almayan kalmasın! ING Bank promosyon miktarını açıkladı