30 / 04 / 2024

Emekli promosyonu alamayan anne ve babalar dikkat! Garanti Bankası açıkladı

Emekli promosyonu alamayan anne ve babalar dikkat! Garanti Bankası açıkladı

Emekli promosyonunu doğal olarak herkes alamıyor. Bankalar da promosyon furyasından diğer kesimlerin yararlanması adına çeşitli kampanyalar düzenliyor. Garanti Bankası da konuyla ilgili bir açıklama gerçekleştirdi.



Garanti BBVA Emeklilik 1-31 Ağustos tarihleri arasında 0-2 yaş bebekler için yaptırılan BES sözleşmelerine 200 TL hediye ediyor. Çocuklarının geleceğine yatırım yapmak isteyen ebeveynler, minimum 185 TL’lik aylık katkı payı ödeme taahhüttü ile bir kereye mahsus olarak 200 TL’lik ek katkıdan ve hiçbir yatırım aracında bulunmayan devlet katkısı avantajından da yararlanıyorlar. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön