21 / 05 / 2024

Emekli promosyonu alamayan anne ve babalar dikkat! Garanti Bankası açıkladı

Emekli promosyonu alamayan anne ve babalar dikkat! Garanti Bankası açıkladı

Emekli promosyonunu doğal olarak herkes alamıyor. Bankalar da promosyon furyasından diğer kesimlerin yararlanması adına çeşitli kampanyalar düzenliyor. Garanti Bankası da konuyla ilgili bir açıklama gerçekleştirdi.



“2021 Temmuz’da 18 yaş altı BES hayatımıza girdiğinden beri çocuğu için BES yaptıran müşteri sayısı yaklaşık 415 bine ulaştı. Bu rakamlar her geçen gün artıyor. Üstelik çocuğuna BES yaptıran ailelerin bazılarının kendi BES’i yok. Hem kendisine hem çocuğuna BES yaptıranların da bir kısmı çocuğu için daha fazla katkı payı ödüyor. Bu demek oluyor ki ebeveynler birikim konusunda oldukça bilinçli ve BES’in, çocuklarının geleceği için önemli bir güvence olduğunu düşünüyorlar. Ebeveynlerin BES’e olan inancı bizler için sevindirici bir haber çünkü bireysel emeklilik sisteminde genç nüfusunun önemi büyük. Hedefimiz, BES alanında sahip olduğumuz bilgi birikimi ve uzmanlığımızla, çocuklarına daha iyi bir gelecek hazırlamak isteyen ailelere en doğru yatırım ve yönlendirmelerle güvenli bir yol haritası çizmek.” 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön