02 / 05 / 2024

Emekli promosyonunda attığı deparla Vakıfbank, Ziraat ve Halkbank'ı geri bırakan Yapı Kredi, İş Bankası'na kafa tuttu

Emekli promosyonunda attığı deparla Vakıfbank, Ziraat ve Halkbank'ı geri bırakan Yapı Kredi, İş Bankası'na kafa tuttu

Emekli promosyonlarında yarış devam ediyor. Yaptığı atakla birlikte Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası'nı geride bırakan Yapı Kredi, şimdi de İş Bankası'na kafa tuttu. Gelin hep birlikte Yapı Kredi'nin deparının ayrıntılarına bakalım.



Bankalar emekli promosyonları konusunda ciddi bir yarış içerisinde. Özellikle özel bankalar son yaptıkları hamlelerden sonra devlet bankası olan Vakıfbank, Ziraat ve Halbank'ın ciddi anlamda önüne geçti. Yapı Kredi son olarak en yüksek promosyonu veren banka olan İş Bankası'na da kafa tuttu. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön