Kent Haberleri

Emekli promosyonunda resmen 9 şiddetinde deprem! Ziraat, Vakıfbank, Halkbank peş peşe duyurdu! Kimliği kapan koştu!

Emekli promosyonunda resmen 9 şiddetinde deprem yaşanıyor! Ziraat, Halkbank, Vakıfbank peş peşe duyurdu! Kimliği kapan bu bankalara koştu... Hemen bakın... Milyonlarca emekli vatandaşın yüzünü güldüren emekli promosyonları ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre, geçim sıkıntısı çeken emekli vatandaşlar artık düşük promosyon bedelleri yüzünden maaşlarını Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank dışında bankalara taşımayacak

Milyonlarca SGK ve Bağ-Kur emeklisinin arama aylardır gündeminde yer alan kamu bankaları promosyon tutarlarında resmen 9 şiddetinde deprem yaşanıyor. 

Milyonlarca emekli vatandaşın yüzünü güldüren emekli promosyonları ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre, geçim sıkıntısı çeken emekli vatandaşlar artık düşük promosyon bedelleri yüzünden maaşlarını Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank dışında bankalara taşımayacak.

Emekli promosyonunda resmen 9 şiddetinde deprem yaşanıyor! Ziraat, Halkbank, Vakıfbank peş peşe duyurdu! Kimliği kapan bu bankalara koştu... Hemen bakın...

Karar gazetesinin aktardığı detaylara göre milyonlarca emeklinin gündeminde yer alan emekli ikramiyeleri rakamları yeni tarife üzerinden geçtiğimiz ay başlamış oldu. Milyonlarca emeklinin yüzünde güller açtıran detaylara göre, özel bankaların emekli promosyon yarışına kamu bankaları da dahil oldu. Aktarılan resmi detaylara göre, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun verdiği karar ile kamu bankaları Bağ-Kur ve SGK'lıların emekli promosyon ücretleri de artırılmış oldu.

Yine aktarılan son dakika detaylarına göre, toplamda 13 milyon emekliyi yakından ilgilendiren söz konusu karar ile emekliler artık maaşlarını Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank dışında bankalara taşımamış olacak.

Geçtiğimiz Temmuz ayında verilen emekli zammından sonra emeklilerin promosyonlarında da bazı artışlara gidilmişti. Yine aktarılan son dakika detaylarına göre, 750 Türk Lirası bandında başlayan promosyonlar kampanyalarla 10 bin liraya kadar yükselmişti.

Emekli promosyonunda resmen 9 şiddetinde deprem yaşanıyor! Ziraat, Halkbank, Vakıfbank peş peşe duyurdu! Kimliği kapan bu bankalara koştu... Hemen bakın...

Ziraat, Halkbank, Vakıfbank peş peşe duyurdu! Kimliği kapan bu bankalara koştu

Emekli vatandaşların gündeminde yer alan konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, özel bankalar emekli müşteri çekebilmek amacıyla adeta bir promosyon yarışına girmiş ve verdikleri ödemelerle kamu bankalarını da oldukça geride bırakmıştı. Verilen bilgiye göre, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kamu bankalarında 3 sene için ödenen promosyon tutarının 5 bin liraya yükseldiğini duyurmuştu.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada 2020 yılının Mart ayında imzalanmış olan emekli ve hak sahiplerine promosyon ödenmesine ilişkin protokollerin 1 Kasım 2022 tarihinde güncellendiği açıklamıştı.

Emekli promosyonunda resmen 9 şiddetinde deprem yaşanıyor! Ziraat, Halkbank, Vakıfbank peş peşe duyurdu! Kimliği kapan bu bankalara koştu... Hemen bakın...

EMEKLİ PROMOSYONLARINDA RESMEN 9 ŞİDDETİNDE DEPREM

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara bilgilere göre, bankalar tarafından verilen promosyonları alabilmek için emekli ve hak sahiplerinin talepte bulunmaları ve gelir/aylıklarını 3 (üç) yıl süre ile bankadan alacaklarına ilişkin taahhütname imzalamaları gerekiyor.

Emekli vatandaşların en çok tercih ettiği bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası web sayfasından promosyon rakamlarını güncelledi ve emekli maaşları 10 bin liranın üzerinde olanlara 5 bin Türk Lirası verme kararı aldı ve bunu da açıkladı.

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın resmi iemekli promosyon tutarları şöyle:

3 bin 500 Türk Lirası ve altı emekli maaşı olanlara 3 bin Türk Lirası 
3 bin 500 Türk Lirası  ile 7 bin 500 Türk Lirası  arasında emekli maaşı 3 bin 500 Türk Lirası 
7 bin 500 Türk Lirası  ila 10 bin Türk Lirası  arasında emekli aylığı alanlara 4 bin 500 lira
10 bin lira üzerinde emekli aylığı alanlara 5 bin Türk Lirası  tutarında promosyon ödemesi veriliyor.

Annelere müjde! E-Devlet'ten başvuran 600 TL'yi kapıyor! Hemen siz de bir bakın!

Hesaplara her ay peş peşe tam 1.250 TL para yatacak! Bu paraları almayı sakın unutmayın! 

SSK, BağKur, Emekli Sandığı 1 Ocak 2023 zammı bir bir hesaplandı! En düşük maaşı görenin resmen aklı gitti! Hemen bakın