04 / 05 / 2024

Emekli promosyonunda son viraj! Bir tek banka dışında hepsinde son 7 gün!

Emekli promosyonunda son viraj! Bir tek banka dışında hepsinde son 7 gün!

Milyonlarca emeklinin merak ettiği ve araştırdığı promosyon kampanyalarında artık son düzlüğe girildi. İşte emekli promosyonlarındaki son rakamlar...



Milyonlarca emekli tarafından merak edilen ve araştırılan promosyon ücretleri ile müşteri çekmek isteyen bankalar, birbirleriyle kıyasıya mücadele ediyor. Artık son düzlüğe girilen emekli promosyonları için çoğu banka promosyon kampanyasını ay sonunda sonlandıracak.

Emekli vatandaşlara 7 bin 500 liraya kadar promosyon veren bankaların kampanyalarından hangisinin en iyi olduğunu merak eden vatandaşlar ise "Emeklilere hangi banka ne kadar promosyon veriyor", "Emeklilere hangi banka ne kadar promosyon veriyor gibi soruların yanıtlarını araştırıyor. 

Emeklilerin heyecanla beklediği kampanya kapsamında Ziraat Bankası, İş Bankası, Garanti Bankası, Halkbank, Yapıkredi, Akbank ve diğer tüm bankalar promosyon bedellerini de peş peşe duyurdu. İş Bankası'nın emelki promosyon kampanyası 31 Ekim'de sona erecekken, diğer tüm bankaların promosyon kampanyası bu ayın sonunda yani 7 gün sonra sona erecek.

Emekli promosyonunda son viraj! Bir tek banka dışında hepsinde son 7 gün!

BANKA BANKA EMEKLİ PROMOSYONLARI

İş Bankası emekli promosyonu 2022

Maaşını Türkiye İş Bankası'na taşıyan emeklilere toplamda 7 bin 500 liraya kadar promosyon veriliyor. İş Bankası'nın internet sitesindeki detaylara göre, 1 Eylül- 31 Ekim 2022 tarihleri arasındaki kampanya kapsamında ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı seçen veya mevcut emekli maaşını 3 sene boyunca İş Bankası aracılığıyla almak için taahhüt veren SGK emeklileri promosyon alabiliyor. Maaşı 1.500 TL'den daha az olanlar 5 bin TL, 1.500 TL ve 2 bin 500 lira arasında olanlar 6.250 lira, 2 bin 500 lira ve üzerinde olanlar ise 7 bin 500 TL nakit promosyon ödemesi alıyor.

Ayrıca 7 bin 500 TL'lik emekli promosyonu dışında emekli tanıdığını İş Bankası'na getiren İş Bankası müşterileri, Pazarama'da geçerli 500 liraya varan MaxiPuan hediyesi de kazanıyor. 
 


Geri Dön