20 / 05 / 2024

Emekliler bu rakamı duyunca duyunca yerinde duramayacak! İş Bankası'ndan mükemmel adım

Emekliler bu rakamı duyunca duyunca yerinde duramayacak! İş Bankası'ndan mükemmel adım

Sırayla bankalar promosyon güncellemeleri yaparken bir güncelleme de İş Bankası'ndan geldi. Emekli vatandaşlara harika imkanlar sunan İş Bankası'nın yeni promosyon tutarlarını haberimizden öğrenebilirsiniz.



Banka promosyonu, müşterilerin bankaya yapacakları belirli bir işlem veya işlemler karşılığında almaya hak kazandıkları hediyelerdir. Bu hediyeler genellikle para, çek, altın, hediye kartı, ürün veya hizmet gibi farklı türde olabilir.

Özellikle emekli maaş müşterilerine yönelik olarak bankalar, emekli müşterilerinin hesaplarına belirli bir süre için düzenli bir maaş transferi yapmaları karşılığında promosyon ödemeleri yaparlar.

Emekliler bu rakamı duyunca duyunca yerinde duramayacak! İş Bankası ndan mükemmel adım
İş Bankası, Türkiye'de faaliyet gösteren en büyük özel bankalardan biridir. 1924 yılında Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan banka, bugün Türkiye'nin önde gelen finans kuruluşlarından biridir.

İş Bankası, bireysel ve kurumsal bankacılık hizmetleri sunar. Bireysel bankacılık hizmetleri arasında kredi kartları, bireysel krediler, mevduat hesapları ve yatırım hizmetleri yer alırken, kurumsal bankacılık hizmetleri arasında kredi, ticari kartlar, ticari krediler ve mevduat hizmetleri gibi birçok hizmet yer alır.

Ayrıca, İş Bankası, Türkiye'nin en büyük sigorta şirketlerinden biri olan Anadolu Sigorta'yı da bünyesinde barındırmaktadır.

Yeni senede da emekli promosyon rakamları sürat kesmeden devam ederken, emekli vatandaşların gözü zam akabinde kampanyalarından güncellenmesindeydi. İş Bankası Nisan ayı güncel emekli promosyonları belli oldu. 

Emekliler bu rakamı duyunca duyunca yerinde duramayacak! İş Bankası'ndan mükemmel adım


Geri Dön