16 / 05 / 2024

Emekliler çok şanslısınız bu kampanya da sizin için! Artık yüzlerce TL ödemeyeceksiniz

Emekliler çok şanslısınız bu kampanya da sizin için! Artık yüzlerce TL ödemeyeceksiniz

Aylıklarını Ziraat Bankası'ndan çeken emekli vatandalar, Türk Telekom hat sahibi olması halinde kampanyadan yararlanabilecek. Türk Telekom hat sahibi emekli vatandaşlara her tarafa 750 dakika, her tarafa 750 SMS, 5 GB internet ve Türk Telekom hatlarıyla sınırsız konuşma hakkı sunuyor.



KAMPANYAYA KATILIM NASIL SAĞLANIR?

Ziraat Bankası aracılığı ile ilan edilen kampanya bağlamında aylık sabit ücret indiriminden yararlanabilmek için Ziraat Emekli Fırsat 5 GB tarifesinden yararlanan ve emekli aylığını  Ziraat Bankası üstünden çeken müşterilerin söz konusu hatları üstünden Ziraat boşluk T.C Kimlik Numarası yazarak Türk Telekom'a ait olan 5555 numarasına SMS atın   yeniden gelen SMS'e ise ZIRAAT ONAY yazıp göndermeniz durumunda Türk Telekom Müşteri Hizmteleri'ni arayarak kampanyaya dahil olabilirsiniz.

Emekliler çok şanslısınız bu kampanya da sizin için! Artık yüzlerce TL ödemeyeceksiniz
TAAHHÜT TARİFE TUTARI NE KADAR?

Kampanyadan yararlanan vatandaşlara konuşma olarak 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB cepten internet, Türk Telekom mobil hat aracılığı ile sınırsız konuşma hakkı elde edecektir. Tarifenin taahhütsüz  ücretleri ise kampanya zamanı boyunca tarifeye yeni hat tesisi, faturasız tarifelerden geçiş yolu veya numara taşıma yolu ile gelen vatandaşlara KDV ve OİV dahilinde 150 TL olarak belirlenecektir. Kampanya sonu ile beraber TÜrk Telekom Faturalı tarifelerden geçiş yapan müşterilere KDV ve OİV dahilinde 175 TL'ye yükselecektir.

Faturalardan sıtkı sıyrılanlar dikkat! Muhteşem kampanyayı belediye başkanı duyurdu

Bu promosyon bedeli akıllara zarar!  27 bin TL hesaplara yatıyor!

Otomobil devinden işçi çıkarma kararı! Binlerce kişi işinden olacak


Geri Dön