06 / 05 / 2024

Emekliler tüm promosyonları bırakıp hemen anında 10 bin lira veren bu bankaya bakın! Bu son dakika fırsatını kaçırmayın

Emekliler tüm promosyonları bırakıp hemen anında 10 bin lira veren bu bankaya bakın! Bu son dakika fırsatını kaçırmayın

Türkiye'de emekli maaşı olan milyonlarca kişi için son dakika müjdesi geldi. Sizin de maaş hesabınıza hemen 10 bin TL yatırılabilir. İşte detaylar...



YAPI KREDİ EMEKLİ KAMPANYASI DETAYLARI 2022

Emekli maaşlarını Yapı Kredi Bankası’na taşıyan müşterilere 7 bin 500 TL promosyon ödemesi verilecek.

2 Ağustos 2022 – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren müşterilere 7 bin 500 TL’ye varan nakit promosyon fırsatı sağlanacak.

Emekliler tüm promosyonları bırakıp hemen anında 10 bin lira veren bu bankaya bakın! Bu son dakika fırsatını kaçırmayın

10 EMEKLİ YAKININA REFERANS OLANA DA 2 BİN 500 LİRA VERİLECEK

Aktarılan detaylara göre, bir müşteri en çok 10 kişiye referans olarak kampanyaya katılım sağlayabilir. Yapı Kredi Bankası müşterileri referans oldukları kişilerden SGK ( SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) emekli maaşını Yapı Kredi Bankası’na taşıyan her bir müşteri için 250 TL, toplamda en fazla 2.500 TL ödül kazanma hakkına sahip oluyor. 

Yine verilen bilgiye göre, Yapı Kredi Bankası’ndan son 6 ay içerisinde emekli maaşı alanlar kampanya kapsamında referans gösterilemiyor.

Yine verilen bilgilere göre, Yapı Kredi Bankası mevcut emekli maaş müşterisi olan ya da Yapı Kredi Bankası’na emekli maaşını taşımak için başvuru yapanlar müşteriler kampanya kapsamında referans gösterilemiyor. 

Doların düşeceği tarihi Piyasa Kahini İslam Memiş duyurdu! Dolar işte tam da bu tarihte düşecek! Sakın bakmadan geçmeyin

Cumhurbaşkanı Erdoğan büyük TOKİ projesini açıkladı! 81 ilde tam 250 bin sosyal konut yapılacak! Evsiz kimse kalmayacak!

Ucuz konut bekleyen Kayserililer hemen bakın! Melikgazi'deki bu fırsatı sakın kaçırmayın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön