02 / 05 / 2024

Emeklilere 7 bin 250 TL promosyon! Bankalar resmen kızıştı... Akbank, Garanti, Yapı Kredi

Emeklilere 7 bin 250 TL promosyon! Bankalar resmen kızıştı... Akbank, Garanti, Yapı Kredi

Bankalar arasında emeklilere yönelik promosyon yarışı giderek kızışıyor. Promosyonda yeni çıtayı 5 bin 500 TL seviyesine çıkaran bankalar, bununla yetinmedi. Akbank, Garanti ve Yapı Kredi, emeklilere 7 bin 250 TL promosyon vermek için birbiriyle yarışa girdi.



7 BİN TL SEVİYELERİNE ÇIKARDILAR

Diğer bankalar 5 bin ve 5 bin 500 TL civarında emekli promosyonları verirken, Akbank, 7 bin TL’ye kadar emekli promosyonu vereceğini açıklamış ve emekli maaşı 1.499 TL’ye kadar olan yeni müşterilerine 4 bin 650 TL; emekli maaşı 1.500 TL ile 2.499 TL arasında olan yeni müşterilerine 5 bin 800 TL; emekli maaşı 2.500 TL ve üzerinde olan yeni müşterilerine ise, 7 bin TL vereceğini açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından Garanti BBVA ve Yapı Kredi Bankası, arka arkaya zam yaptı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön