Kent Haberleri

Emeklilere Ağustos maaşına ek 12 bin TL yatıyor! Başvuran anında alıyor! İş Bankası promosyon ücretleri 2024!

Emeklilerin yakından ilgilendiği promosyon ödemeleri ile ilgili detaylar merakla araştırılıyor. Promosyonda en çok araştırılan banka İş Bankası oldu. Peki İş Bankası emekli promosyon ne kadar? İşte İş Bankası promosyon ücretleri 2024...

Emeklilerin yakından ilgilendiği promosyon ödemeleri ile ilgili detaylar merakla araştırılıyor. Hem kamu bankaları hem de özel bankalar, milyonlarca emekliye nakit promosyon veriyor. Söz konusu promosyon ödemesi, maaşın bağlı olduğu bankadan alınabiliyor. 

Ağustos ayı ile beraber emekli maaş promosyonları da yenilendi. 2024 yılının Temmuz ayında emekli maaşlarına yapılan artışla birlikte emekli promosyonlarındaki güncel tutarlar merak edilmeye başlandı. 

Özel ve kamu bankaları arasında promosyon yarışı devam ederken, emeklilerin promosyon konusunda en çok araştırdığı banka İş Bankası oldu. Peki İş Bankası emekli promosyon ne kadar? İşte İş Bankası promosyon ücretleri 2024...

İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURU AĞUSTOS 2024 

SGK emeklileri, emeklilik döneminde bankacılık işlemlerini kolay ve hızlı gerçekleştirmenin rahatlığını İş Bankası avantajları ile yaşıyor. T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma çerçevesinde, 28 Mart – 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden ya da mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklilerine promosyon ödemesi yapılıyor. 

SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor ve pek çok ek avantajdan da faydalanabiliyor. 

Emekliler, İnternet Şubesi'nden ve İşCep’ten emekli maaşlarını İş Bankası'na taşıyabiliyor ve promosyon başvurusu yapabiliyor. 

Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklilerine, 3 sene süreyle emekli maaşlarını İş Bankası aracılığıyla almayı taahhüt etmeleri ve promosyona esas emekli maaşının İş Bankası hesabına geçmesini takiben promosyon ödeniyor. 

SSK veya Bağkur’dan emekli olacaklar SGK İl Müdürlüklerine şahsen başvuru yaparak ya da e-devlet üzerinden emeklilik başvuru işlemlerini yaparken İş Bankası'nı tercih edebilir. 

Emekli Sandığı’ndan emekli olacaklar ise, çalışmakta oldukları kuruma verecekleri dilekçede maaş ödemelerini alacakları banka olarak İş Bankası'nı seçebilir. 

İŞ BANKASI PROMOSYON ÜCRETLERİ AĞUSTOS 2024

Maaş Aralığı Promosyon Tutarı
10.000 TL'ye (10.000 TL hariç) kadar olanlar 5.000 Türk Lirası
10.000 TL - 15.000 TL (15.000 TL hariç) arasında olanlar 8.000 Türk Lirası
15.000 TL - 20.000 TL (20.000 TL hariç) arasında olanlar 10.000 Türk Lirası
20.000 TL ve daha fazla olanlar 12.000 Türk Lirası

 

2025'te inşaat türüne göre maliyet ne kadar olacak? Bakanlık yeni rakamları duyurdu: 1 yılda ne kadar değişti?

En yüksek kira getirisi olan 10 şehir belli oldu! 

150 bin TL ihtiyaç kredisinin geri ödemesi ne kadar oldu? Banka banka faiz oranları...