Ekonomi

Emeklilere bayram öncesi 3 bin 500 lira maaş ödemesi! Son tarih açıklandı

Emeklilere Kurban Bayramı öncesi 3 bin 500 lira maş ödemesi yapılacak Ödemeyle ilgili detaylar açıklandı. Emeklilerin bütçesine katkı olarak ödenecek paranın hesaplara yatırılması için gereken son tarih de açıklandı. İşte detaylar...Milyonlarca emekli geçtiğimiz Ramazan Bayramı'ndan onca beklentiye rağmen bayram ikramiyesine zam alamamıştı

Emeklilerin maaşlarına Temmuz'da yapılacak düzenlemeyle "ara zam" gelecek. Milyonlarca emekli geçtiğimiz Ramazan Bayramı'ndan onca beklentiye rağmen bayram ikramiyesine zam alamamıştı. Hükümet son dakikaya kadar zam yapabileceğine dair işaretler verse de bütçeye ek yük bineceği gerekçesiyle bin 100 liralık emekli ikramiyesinde değişiklik yapmama kararı aldı. 

Kurban Bayramı yaklaşırken emeklilerin bütçelerini rahatlatacak bir haber geldi. Maaşlarını almak için bankalarını değiştirmek isteyen emeklilere 3 bin 500 liraya kadar ödeme yapılacak. 

Söz konusu ödemelerle ilgili takvim açıklandı.


İşte emeklilerin cebini bir nebze olsun rahatlatacak maaş ödemesi haberinin detayları...

 Emeklilere yönelik çalışmalarını sürdüren Akbank, SGK emekli maaşını Akbank’tan alan müşterilere 3.500 TL’ye varan promosyon imkanı tanıyan yeni bir kampanya başlattı..

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Akbank, emeklilere özel ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda başlatılan yeni kampanyadan 30 Haziran 2022 tarihine kadar SGK emekli maaşını Akbank’a taşıyan müşteriler faydalanabilecek. Müşteriler ayrıca maaşlarını şubeye gitmeden Akbank Mobil, Akbank İnternet, Müşteri İletişim Merkezi üzerinden kolayca taşıyabilecek.

 

EMEKLİ MAAŞINI 3 YIL BOYUNCA ALMA TAAHHÜDÜ İSTENİYOR

Promosyonlardan yararlanabilmek için müşterinin SGK emekli maaşını 3 yıl Akbank’tan almayı taahhüt etmesi gerekiyor. Aylık net geliri 1.500 TL’ye kadar emeklilere 500 TL promosyon ve 1.850 TL ek promosyon, 1.500 TL–2.500 TL arasında olanlara 625 TL promosyon ve 2.275 TL ek promosyon, 2.500 TL ve üzerinde olanlara ise 750 TL promosyon ve 2.750 TL ek promosyon ödeniyor.

Ek olarak, Akbank, SGK emekli müşterilerine maaşları yatmadan 2 gün önce hesaplarından para çekme imkanı sunmaya devam ediyor. Akbank’tan emekli maaşı alan ve emekli maaş hesabında artı para kredisi limiti tanımlı olanların yararlanabildiği kampanyada müşteriler maaş tarihinden 2 gün öncesi ile maaş ödeme günü arasında mevcut artı para kredisi limitlerini yüzde 0 faiz ile kullanabiliyor.

Devlet 25 ilde personel alımı yapacak! Başvuru tarihleri açıklandı 9 bin liraya kadar maaş verilecek

Sürücüler dikkat! Eğer siz de bu yoldan geçerseniz 4 kat cezayı yersiniz Yargıtay o kararı bozdu

Resmi Gazete'deki o kararın perde arkası belli oldu! İlk başta kimse anlayamamıştı

Altın fiyatlarında tarihi rekor kırılacak! Haziran dönüm noktası olacak

Bakanlık fitili ateşleyecek rakamı açıkladı! Dolar rövanşa hazırlanıyor

TMO'nun buğday alım fiyatına koyduğu sınır ortaya çıktı! Çiftçilerin alacağı para kaç lira olacak?

Mayıs ayındaki enflasyon farkı ortaya çıktı! Yüzde 160'ı aştı

Kurbanlık alacaklara yeni fiyat açıklandı: 70 lira olacak artış yüzde 130

Çimento fiyatlarına zam geliyor! Son doğal gaz artışı maliyetleri yükseltti

Yumurta fiyatları arasındaki akıl almaz farklar şaşkınlık yarattı! Hükümet harekete geçti

Hükümetten çiftçilere destek ödemesi takvimi açıklandı! Banka hesaplarına yatırılacak

Piyasayı sallayan çeyrek altın fiyatı haberi! Bu veriler açıklandığında almadıysanız artık unutun