04 / 05 / 2024

Emeklilere bu ay kesin ödenecek rakam şimdi açıklandı: İş Bankası emekli promosyon ne kadar?

Emeklilere bu ay kesin ödenecek rakam şimdi açıklandı: İş Bankası emekli promosyon ne kadar?

Emekliler banka banka maaş promosyonlarını merakla araştırıyor. En çok merak edilen bankalar arasında da İş Bankası yer alıyor. Emeklilere bu ay kesin ödenecek rakam şimdi açıklandı. İş Bankası emekli promosyon ne kadar? 



Milyonlarca emekli banka banka maaş promosyon rakamlarını araştırıyor. Emekli promosyonları hem kamu bankalarında hem de özel bankalarda yükseldi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasının ardından kamu bankalarında yüzde 166 artan emekli promosyonları 8 bin TL ile 12 bin TL arasına yükseltildi. Bu artışın ardından özel bankalarda da promosyon rakamları yüzde 44 seviyesinde arttı. 

Şimdi emekliler banka banka maaş promosyonlarını merakla araştırıyor. En çok merak edilen bankalar arasında da İş Bankası yer alıyor. 

Peki İş Bankası emekli promosyon ne kadar Nisan 2024? İş Bankası promosyon başvuru detayları! 

Emeklilere bu ay kesin ödenecek rakam şimdi açıklandı: İş Bankası emekli promosyon ne kadar?

İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON NE KADAR NİSAN 2024?

İş Bankası tarafından 'Emekli Promosyon Ödemeleri & SGK Emeklilerine Ayrıcalıklar
Bi' emekli olayım ilk iş hayallerimi gerçekleştireceğim diyenler' için 12 bin TL'ye varan nakit promosyon fırsatı sunuluyor. 

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma kapsamında 28 Mart – 30 Nisan 2024 tarihleri arasında ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 12 bin TL'ye ulaşan promosyon ödemesinden faydalanabiliyor.

Maaş AralığıPromosyon Tutarı
10.000 TL'ye (10.000 TL hariç) kadar olanlar5.000 TL
10.000 TL - 15.000 TL (15.000 TL hariç) arasında olanlar8.000 TL
15.000 TL - 20.000 TL (20.000 TL hariç) arasında olanlar10.000 TL
20.000 TL ve daha fazla olanlar12.000 TL

Emeklilere bu ay kesin ödenecek rakam şimdi açıklandı: İş Bankası emekli promosyon ne kadar?

İŞ BANKASI PROMOSYON BAŞVURU NİSAN 2024 

Şubeye gitmeden İşCep, İnternet Şubesi aracılığı ile kolayca; ya da dilerseniz İş Bankası şubelerine uğrayarak emekli maaşları İş Bankası'na taşınabiliyor. 

SSK veya Bağkur’dan emekli olacaklar SGK İl Müdürlüklerine şahsen başvurarak ya da e-Devlet kapısından emeklilik başvuru işlemleri esnasında İş Bankası’nı seçebiliyor. Emekli Sandığı’ndan emekli olacaklar ise, çalışmakta oldukları kuruma verecekleri dilekçede aylık ödemelerine aracılık edecek banka olarak İş Bankası’nı seçiyor. 

Ayrıc, şubeye gitmeye gerek olmadan İşCep, İnternet Şubesi aracılığı ile kolayca; ya da dilerseniz İş Bankası şubelerine uğrayarak emekli maaşı İş Bankası'na taşınabiliyor. 

Emeklilere bu ay kesin ödenecek rakam şimdi açıklandı: İş Bankası emekli promosyon ne kadar?

Emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklilerine, 3 sene süre ile emekli maaşlarını İş Bankası aracılığıyla almayı taahhüt etmeleri ve promosyona esas emekli maaşının İş Bankası hesabına aktarılmasını takiben ödeme yapılıyor. 

Promosyon tutarı, ödemelerine aracılık edilen tüm emekli maaşlarının 1 aya karşılık gelen tutarı (varsa haciz ve nafaka kesintisi düşülerek) üzerinden hesaplanıyor ve 3 seneliğine peşin şekilde ödeniyor. 

Emekli maaşı almakta olan kişilerin promosyon ödemeleri başvuru sonrasında 3 gün içinde, yeni aylık alacakların ödemeleri de emekli maaşının İş Bankası hesabına aktarılmasını takiben 3 işgünü içinde yapılıyor. 

Görmedim, geç kaldım diyenler için son dakika alarmı! İslam Memiş'ten yeni açıklama geldi!

Avukattan ev sahiplerini çıldırtan çıkış: Bizim gibilere denk gelse kan çıkar o tehditlerden!

Kentsel dönüşümde taşlar yerine oturmadı! Vatandaş bu dört soruna cevap bekliyor!

 


Geri Dön