Kent Haberleri

Emeklilere bu ay maaşa ek tam 15 bin TL yatacak! İşte Garanti Bankası promosyon...

Eylül ayına girilmesiyle beraber, bankalar emekli promosyon rakamlarını güncelledi. Peki Garanti Bankası emekli promosyon ne kadar? İşte Garanti BBVA Eylül 2024 emekli promosyon rakamları...

Milyonlarca emeklinin maaşına Temmuz ayında zam yapıldı. Emekli maaş zamlarının belli olmasının ardından, en çok araştırılan konu yeniden promosyonlar oldu. 

Hem özel bankalar hem de kamu bankalar tarafından, emeklilere nakit promosyon ödemesi yapılıyor. Eylül ayına girilmesiyle beraber, bankalar emekli promosyon rakamlarını güncelledi. Emeklilerin promosyon alabilmeleri için, maaşlarını o banka üzerinden almaları gerekiyor. 

Emeklinin seçtiği bankaya '3 yıl maaşımı sizden alacağım' taahhüdünü vermesinin ardından promosyon ödemesi yapılıyor. Promosyonlarda en çok merak edilen bankalardan biri Garanti BBVA oldu. Peki Garanti Bankası emekli promosyon ne kadar? İşte Garanti BBVA Eylül 2024 emekli promosyon rakamları...

GARANTİ BBVA EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURU EYLÜL 2024 

1 - 30 Eylül 2024 tarihleri arasında geçerli olan Garanti BBVA promosyon başvuruları şubeye gitmeden, Garanti BBVA Mobil üzerinden müşteri olunduktan sonra yapılabiliyor. 

SSK ya da Bağ-Kur’dan emekli olacaksanız SGK müdürlüklerine giderek veya e-Devlet üzerinden ulaşabileceğiniz Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde, Emekli Sandığı’ndan emekli olacaksanız çalıştığınız kuruma vereceğiniz emeklilik dilekçesinde Garanti BBVA’yı seçmeleri ve maaşlarını bankadan almaları gerekiyor. 

Müşteri olmayanlar, Mobil'den şubeye gitmeden müşteri olabilirken;
müşteri olup maaş taşımak isteyenler de işlemlerini Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi üzerinden yapabiliyor. 

GARANTİ BANKASI EMEKLİ PROMOSYON NE KADAR EYLÜL 2024?

Garanti BBVA emekli promosyon 2024 maaşı 10.000 TL’ye kadar olan emeklilere 6.250TL, 10.000 – 15.000 TL arasında olan emeklilere 10.000 TL, 15.000 – 20.000 TL arasında olan emeklilere 12.500 TL ve 20.000 TL ve üstünde olan emeklilere 15 bin Türk Lirası şeklinde belirlendi. 

Emekli maaşı banka değişikliği kampanyaları mevcutta emekli olan ve yeni emekli olacak herkes için geçerlidir. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı’ndan emekli olan herkes maaş taşıma kampanyaları kapsamında emeklilik promosyonları fırsatından faydalanabilir. Banka emeklilik promosyonları avantajından yararlanmak için emekli maaşınızı bankamıza taşımanız ve maaşınızı üç yıl süre ile Garanti BBVA’dan almayı taahhüt etmeniz gerekmektedir. 

Konutlarda kira çarpanı 250'den 150'nin altına düştü! Bundan sonrasında ne olur?

Türk müteahhitler, 2024'ün ilk 8 ayında yurt dışından 11,2 milyar dolarlık iş üstlendi!

Evini dönüştürmek isteyenler dikkat! Yarısı Bizden Kampanyası’nda yeni dönem başladı!