Ekonomi

Emeklilere büyük müjde! 3500 TL ek gelir!

Emekliler için projelerini sürdüren Akbank, Sosyal Güvenlik Kurumu emekli maaşını kendisinden alan müşterilerine 3500 TL'ye kadar promosyon içeren yeni bir kampanyaya start verdi.Banka yetkililerinin açıklamasına göre emekliler için hazırlanan ayrıcalıklı kampanya çerçevesinde 30 Haziran tarihine kadar SGK maaşını Akbank'a taşıyan emekliler bu kampanyadan yararlanabilecek! Müşteriler maaşlarını şubeye gitmeden, Akbank Mobil, Akbank İnternet Bankacılığı ve müşteri hizmetlerinden yapabilecek

Emekliler için projelerini sürdüren Akbank, Sosyal Güvenlik Kurumu emekli maaşını kendisinden alan müşterilerine 3500 TL'ye kadar promosyon içeren yeni bir kampanyaya start verdi.

Banka yetkililerinin açıklamasına göre emekliler için hazırlanan ayrıcalıklı kampanya çerçevesinde 30 Haziran tarihine kadar SGK maaşını Akbank'a taşıyan emekliler bu kampanyadan yararlanabilecek! Müşteriler maaşlarını şubeye gitmeden, Akbank Mobil, Akbank İnternet Bankacılığı ve müşteri hizmetlerinden yapabilecek.

 

Promosyonlardan yararlanmaya hak kazanmak için müşterilerin emekli maaşını 3 yıl Akbank’tan almayı taahhüt etmesi gerekiyor. 
 

Kim, ne kadar promosyon alacak?

Kampanya, aylık net maaşı  1.500 TL’ye kadar emeklilere 500 lira promosyon ve 1.850 TL ek promosyon, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında olanlara 625 lira promosyon ve 2.275 TL ek promosyon, 2.500 lira ve üzerinde olanlara ise 750 TL promosyon ve 2.750 TL ek promosyon öedenmesini kapsıyor.


Bu kampanyaya ilave olarak banka, SGK'dan emekli müşterilerine maaşları yatmadan önceki 2 gün içinde hesaplarından para çekme olanağı sunuyor. Akbank'tan emekli maaşlı alan, maaş hesabında artı limit tanımlı olanlar bu ayrıcalıktan yüzde 0 faiz ile yararlanıyor.

Editörün Notu: Bu haber 31 Mayıs 2022, saat 23.27'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 38 kuruş, euro 17 lira 53 kuruş, altının gramı ise 972 lira 27 kuruş değerindedir.

Dolarla ilgili 3 korkutan senaryo: "35-40 lira olur"

Fiyat artışı devam ediyor! İşte internete gelen zam...

Ekmek fiyatlarına bir zam daha geliyor! İşte ekmeğin yeni fiyatı