22 / 07 / 2024

Emeklilere fark ödemesi tarihi belli oldu! Banka ve PTT hesaplarına yatırılacak!

Emeklilere fark ödemesi tarihi belli oldu! Banka ve PTT hesaplarına yatırılacak!

Emekli Sandığı kapsamında emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alan vatandaşların 2024 yılı Temmuz dönemi zam farklarının ödeme tarihi belli oldu.




Milyonlarca kişinin adeta dört gözle beklediği fark ödemesi tarihleri belli oldu. Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre Emekli Sandığı kapsamında emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanların 2024 yılı Temmuz dönemi zam farklarının ödemesi 26 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Emeklilere fark ödemesi tarihi belli oldu! Banka ve PTT hesaplarına yatırılacak!

Emekli Sandığı'na bağlı olanlar bu ay tek maaş farkı alacak. Her ay maaş alanlar, yalnızca Temmuz ayı farkını alacak. Verilen bilgilere göre üç ayda bir maaş alanların fark ödemeleri ise değişiklik gösteriyor. Mayıs-Haziran-Temmuz döneminde maaş alanlar, Temmuz ayı için fark alacak.

Bu yılın Haziran-Temmuz-Ağustos döneminde maaş alanlar, Temmuz ve Ağustos için iki maaş farkı almış olacak. Temmuz-Ağustos-Eylül döneminde maaş alanlara da üç aylık maaş farkları yatırılacak. Böylelikle her grup farklı dönemlerde farklı miktarlarda ödeme almış olacak.

11 MİLYAR TL ÖDEME YAPILACAK

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun toplam ödeme tutarı 11 milyar Türk Lirası şeklinde olacak. Söz konusu bu tutar, emeklilerin maaş farklarını da karşılayacak. Ödemeler, Banka ve PTT hesaplarına yatırılacak. Emekliler, 26 Temmuz 2024 tarihinde zam farklarını alabilecek.

Emekliler için resmi sosyal medya hesabı https://x.com/sgksosyalmedya üzerinden önemli bir duyuru yapan Sosyal Güvenlik Kurumu'nun 2024 yılı Temmuz dönemi zam farkları, 26 Temmuz tarihinde hesaplara yatırılacak. Emeklilere toplamda 11 milyar Türk Lirası ödeme yapılacak. Zam farkları, aylık alınan banka ve PTT hesaplarına gönderilecek.

 

Emeklilere Temmuz'a özel ek 12 bin TL ödeme yapılacak! İşte Denizbank emekli promosyon 2024!

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Konut fiyatları düşecek mi?

Krediyle ev alacaklar için peş peşe açıklandı: Kime ne kadar kredi çıkar? Faiz ne kadar olur? 


Geri Dön