07 / 05 / 2024

Emeklilere hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte banka banka tam promosyon listesi!

Emeklilere hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte banka banka tam promosyon listesi!

Milyonlarca emeklinin merak ettiği ve araştırdığı promosyon bedellerinde son düzlüğe girildi. Peki emeklilere hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte banka banka tam liste...



EMEKLİLERE HANGİ BANKA NE KADAR PROMOSYON VERİYOR? İŞTE BANKA BANKA TAM LİSTE!

İş Bankası ne kadar emekli promosyonu veriyor?

Türkiye İş Bankası'nın resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, emekli maaşlarını İş Bankası'na taşıyan emeklilere toplamda 7 bin 500 liraya ulaşan promosyon alma imkanı sağlıyor.  Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, 1 Eylül- 31 Ekim 2022 tarihleri arasındaki kampanya kapsamında ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı seçen ya da mevcut emekli maaşını 3 sene boyunca İş Bankası aracılığıyla almak için taahhüt veren SGK emeklileri söz konusu promosyondan yararlanabiliyor. Maaşları 1.500 liradan daha az olanlar 5 bin lira, 1.500 lira ve 2 bin 500 lira arasında olanlar 6.250 lira, 2 bin 500 lira ve üzerinde olanlar ise 7 bin 500 lira nakit promosyon ödemesinden yararlanabiliyor. 

Ayrıca 7 bin 500 liralık promosyon dışında emekli tanıdığını İş Bankası'na getiren İş Bankası müşterileri, Pazarama'da geçerli 500 liraya varan MaxiPuan hediyesi de alıyor. 


ING Bank ne kadar emekli promosyonu veriyor?

Maaşlarını ING'ye taşıyan emekliler, maaş tutarına göre koşulsuz 7 bin liraya ulaşan nakit promosyon fırsatından faydalanabiliyor. Ayrıca ING'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, emekli yakını getirenler kişi başına 250 lira ve en çok 5 arkadaşını getirmek şartıyla toplamda 1.250 liraya ulaşan ek promosyon kazanma hakkına sahip oluyor.

Böylece emekli vatandaşlar toplamda 8 bin 250 liraya ulaşan promosyon kazanma imkanına sahip oluyor. ING'nin promosyon kampanyasından 30 Eylül 2022 tarihine kadar maaşını taşıyan tüm emekliler yararlanabiliyor. 

Verilen detaylara göre, promosyon taahhütnamesinin imzalanması sonrasında herhangi ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 1.500 liraya kadar ise 4 bin 650 lira, 1.500 lira-2.500 lira arasında ise 5 bin 800 lira, 2 bin 500 liranın üzerindeyse de 7 bin lira nakit promosyon ödemesi yapılıyor. 

Emeklilere hangi banka ne kadar promosyon veriyor? İşte banka banka tam promosyon listesi!

TEB ne kadar emekli promosyonu veriyor?

Emekli maaşını 36 ay boyunca TEB'den almayı taahhüt eden ve taahhüt süresi boyunca biri elektrik faturası olmak üzere en az iki adet otomatik fatura ödeme talimatı veren emekliler TEB'den 8 bin liraya ulaşan promosyon kazanıyor.

Ayrıca verilen bilgilere göre, söz konusu promosyona ek olarak emekli tanıdıklarını TEB'e davet eden müşteriler de emekli maaşını TEB'e taşıyan her yakını için 250 Türk Lirası olmak üzere toplamda 500 Türk Lirası'na ulaşan nakit ödül kazanabiliyor. Söz konusu kampanya 01 Eylül 2022 tarihi itibarıyla yeni edinilen emekli maaş müşterilerini kapsıyor.

Ayrıca kampanya kapsamında avantajlı sigorta paketleri, çağrı merkezi, özel faiz oranlı kredi, internet ve mobil şubeden ücretsiz havale ve EFT, aidatsız kart, öncelikli çağrı merkezi hattı gibi fırsatlar da mevcut.


Akbank ne kadar emekli promosyonu veriyor?

Akbank'ın ne kadar emekli promosyonu verdiği de emekli vatandaşlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Akbank'ın resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, söz konusu banka maaşlara göre 4 bin 650, 5 bin 800 ve 7 bin lira promosyon ödüyor. Ayrıca en az 2 otomatik fatura talimatı verene 250 TL, kredi kartı alarak 1.250 lira ve üzeri harcama yapanlara ise 250 lira chip-para ödüyor. Böylece emekli vatandaşların kazancı da 7 bin 500 TL'ye yükselmiş oluyor. 


Ziraat Bankası emekli promosyonu 2022

Ziraat Bankası, 1.500 lira altında emekli maaşı alanlara 500 lira, 1.500 - 2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 625 lira, 2 bin 500 lira ve üstünde emekli aylığı alanlara 750 lira tutarında 3 yıllık peşin promosyon ödemesi veriyor. Ayrıca Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, başvuru şartı olarak SGK, Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur'lu olmak gerekli.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön