19 / 05 / 2024

Emeklilere İş Bankası'ndan dev gibi fırsat! Bu promosyon tutarları herkesi heyecanlandırdı

Emeklilere İş Bankası'ndan dev gibi fırsat! Bu promosyon tutarları herkesi heyecanlandırdı

Emeklilerin yüzünü güldüren teklif İş Bankası'ndan yapıldı. Mayıs ayı için tespit edilen Emekli promosyon rakamlarını güncellediğini duyurdu. İşte Emeklilerin heyecanlanmasına sebep olan  güncel emekli promosyon rakamları.



T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile 1 Kasım 2022 - 31 Mayıs 2023 tarihlerinde geçerli avantaj çerçevesinde ilk emekli aylığı ödemesi için İş Bankası'nı seçen veya mevcut emekli aylığını İş Bankası'na ileen SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 7.500 TL’ye kadar olan promosyonlarından yararlanabiliyor. Üstelik SGK emekli aylığını İş Bankası'na iletenler, Maximum Kart ve ilave kartları için ücret vermiyor, birçok avantaj ve avantajdan da yararlanabiliyor.

Yurdun tümünde yaygın Şube ve Bankamatiklerimiz vesilesi ile ile emekli aylığına basitçe erişmek isteyen tüm emeklilerimiz, İnternet Şubesi'nden ve İşCep’ten emekli aylıklarını iletebilir, emekli promosyon başvurusu yapabilir ve tüm emekli aylık işlemlerini gerçekleştirebilirler ya da en yakın İş Bankası şubesinden emekli aylıklarını rahatça taşıyabilirler.

Emeklilere İş Bankası ndan dev gibi fırsat! Bu promosyon tutarları herkesi heyecanlandırdı

İş Bankası, Türkiye'nin en büyük ve köklü bankalarından biridir. İş Bankası, 1924 yılında Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk özel bankası olarak kurulmuştur. Müşterilere geniş bir hizmet yelpazesi sunan İş Bankası, bireysel bankacılık, kurumsal bankacılık, ticari bankacılık ve yatırım bankacılığı gibi alanlarda faaliyet göstermektedir.
İş Bankası, müşterilerine çeşitli banka promosyonları sunmaktadır. 

Emeklilerin yüzü yine gülecek! Bu fırsatı kaçıran çok şeyi kaçırmış demektir

TMO hububat fiyatlarını güncelledi? İşte 13 Mayıs 2023 hububat fiyat listesi

Migros'tan ayçiçek yağına dev indirim! 5 litresi 139 TL'ye düştü


Geri Dön