02 / 05 / 2024

Emeklilere Kurban Bayramı ikramiyeleri ödenmeye başlandı!

Emeklilere Kurban Bayramı ikramiyeleri ödenmeye başlandı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca 17-29 Temmuz 2020 tarihlerinde ödeneceği belirtilen Kurban Bayramı ikramiyeleri, bugün emeklilerin hesaplarına yatırılıyor.



12 milyon emekliyi ilgilendiren Kurban Bayramı ikramiyeleri, bugünden itibaren hesaplarına yatacak.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 17-29 Temmuz 2020 tarihlerinde ödeneceği açıklanan Kurban Bayramı ikramiyeleri, bugün emeklilerin hesaplarına yatırılacak.

Bakanlık, zamlı Temmuz aylıkları ile Kurban Bayramı ikramiyelerinin, SSK'lı emekliler için 17-26 Temmuz 2020 tarihlerinde, Bağkur'lu emekliler için de 25-28 Temmuz tarihlerinde, aylık ödeme günlerinde hesaplara yatırılacağını açıklamıştı.

Ayrıca, Emekli Sandığı kapsamında olan vatandaşların Temmuz aylık farkının, Ağustos aylıklarının ve Kurban Bayramı ikramiyelerinin beraber ödeneceği bildirilmişti. Bu kapsamda, Ziraat Bankası'ndan her ayın 1 ve 2. gününde aylıklarını alanlara 28 Temmuz tarihinde 3, 4 ve 5. gününde aylıklarını alanlara da 29 Temmuz tarihinde ödeme yapılacak.

Aylıklarını diğer bankalardan alan emeklilere ise 28 Temmuz tarihinde ödeme yapılacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön