29 / 04 / 2024

Emekliye müjde! Maaşlara ek ödeme yapılacak! Cumhurbaşkanı onayladı tam 4 bin yatırılacak!

Emekliye müjde! Maaşlara ek ödeme yapılacak! Cumhurbaşkanı onayladı tam 4 bin yatırılacak!

Emekliler adına müjdeler arka arkaya geliyor. Bayram ikramiyeleri ödenmeye başlandı. Emeklilere 4000 TL daha ek ödeme verilecek. Karşılıksız olarak verilecek ek ödeme için detaylar belli oldu. İşte tüm detaylar…



14 Mayıs 2023 seçimleri öncesi emekliler adına önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 100 binlerce emekli vatandaşın maaşları geçtiğimiz günlerde değişmişti. En düşük emekli maaşı 7500 TL’ye yükseltildi. Emekliler için verilen diğer bir müjde ise bayram ikramiyesi oldu. Emeklilere bayramda 2000 TL ödenecek.

Emekliye müjde! Maaşlara ek ödeme yapılacak! Cumhurbaşkanı onayladı tam 4 bin yatırılacak!

Emeklilere ikramiye müjdesi

Geçtiğimiz yıllarda emeklilere yapılan 900 liralık ikramiye ödemezse bu yıl 2000 TL’ye yükseltildi. Ramazan Bayramı öncesinde emeklilere ödemeler başladı. Hem zamlı emekli maaşlarını hem de bayram için verilen ikramiyelerini almaya başlayan emeklilerin yüzü güldü.

Devletten emekliler için müjdeler gelmeye devam ediyor. Toplamda 16 milyona yakın emekliye ilgilendirecek bir gelişme duyurusu yayınlandı. Devlet emekli maaşına ek olarak 4000 liralık bir ödeme yapacak. Bu ödeme için tarihler belli oldu. Zamlanan bayram ikramiyesi için ödeme tarihlerinin belli olmasıyla emeklilerin yüzü güldü.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön