15 / 05 / 2024

Emekliye müjde! Maaşlara ek ödeme yapılacak! Cumhurbaşkanı onayladı tam 4 bin yatırılacak!

Emekliye müjde! Maaşlara ek ödeme yapılacak! Cumhurbaşkanı onayladı tam 4 bin yatırılacak!

Emekliler adına müjdeler arka arkaya geliyor. Bayram ikramiyeleri ödenmeye başlandı. Emeklilere 4000 TL daha ek ödeme verilecek. Karşılıksız olarak verilecek ek ödeme için detaylar belli oldu. İşte tüm detaylar…



9500 TL yatırılacak

Ramazan Bayramı’nda emeklilerin maaşı 9500 TL’yi bulacak. Bayram öncesinde yapılacak ödemeler ile birlikte emeklilerin cepleri dolacak. Arka arkaya yapılan zam açıklamaları ile ilgili ödeme tarihleri belli oldu. Emeklilere ramazan bayram ikramiyesi olarak zamlı emekli maaşları ile birlikte toplamda 9500 TL yatırılacak. Bayram ayı için yatırılacak emekli maaşına ek olarak 2000 TL ödenerek en düşük emekli aylığı bayramda 9500 TL olarak ödenecek.

Emekliye müjde! Maaşlara ek ödeme yapılacak! Cumhurbaşkanı onayladı tam 4 bin yatırılacak!

Bayram ikramiyesi müjdesi

Bayram ikramiyesini yükseltilmesi ile birlikte Ramazan Bayramı’nda yapılacak ödemeler hesaplara yatmaya başladı. Ramazan Bayramı’nda 2000 TL, Kurban Bayramı’nda 2000 TL olmak üzere toplamda 4000 liralık bir bayram harçlığı ödemesi yapılacak.

Geçtiğimiz günlerde maaş zammı ile birlikte sevinen emekliler için temmuz ayında da bir ara zam yapılacağı haberi söz konusu oldu. Haberle ilgili henüz net bir açıklama yok. Yapılan açıklamanın ardından emeklilerin yüzü tekrardan gülecek. Bu yıl emeklilerin yılı oldu.

Asgari ücretlilere bayram ikramiyesi alacak mı? Ne kadar alacak?

Emeklilere 9.200 TL para müjdesi verildi! Sakın ama sakın kaçırmayın!

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri hemen hesabınıza bakın! En az 9.500 TL! Yeni maaş ve ikramiyeler ödeniyor


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön