29 / 06 / 2024

SSK, Bağ-Kur, 4C dahil tüm herkes alacak! Emeklilere Kurban Bayramı öncesi 12 bin, 15 bin ve 18 bin TL ödeme!

SSK, Bağ-Kur, 4C dahil tüm herkes alacak! Emeklilere Kurban Bayramı öncesi 12 bin, 15 bin ve 18 bin TL ödeme!

Temmuz 2024 zamlarını merakla bekleyen emeklilere Kurban Bayramı ikramiyesinden de fazla ödeme yapılacak. Son tarihin bugün olarak açıklandığı ödemeler, 12 bin, 15 bin ve 18 bin TL arasında değişiyor.




Milyonlarca emekli bayram ikramiyeleri için Kurban Bayramı öncesi müjde gibi bir haber geldi. 12 bin, 15 bin ve 18 bin TL tutarlar arasında değişen ödeme miktarları emeklilerin hesaplarına yatırılacak. Bugün mesai saatine kadar başvurularını tamamlayan tüm emekliler bu ödemeyi alabilecek.

EMEKLİ PROMOSYON FIRSATLARI İÇİN SON GÜN BUGÜN

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre milyonlarca emekli için bankalar tarafından promosyon fırsatları sunuluyor. Mayıs 2024 emekli maaş promosyonu kampanyalarında da son gün bugün olarak açıklandı. 

Söz konusu bu ödemeler Kurban bayramının da yaklaşmasıyla emekli vatandaşlara ilaç gibi gelecek.
Emekli vatandaşlara en yüksek promosyon veren bankalar şu şekilde: İş Bankası, Garanti Bankası, ING bank, Yapı Kredi bankası ve Albaraka Türk.

SSK, Bağ-Kur, 4C dahil tüm herkes alacak! Emeklilere Kurban Bayramı öncesi 12 bin, 15 bin ve 18 bin TL ödeme!


İKRAMİYEDEN DE FAZLA GİBİ ÖDEME

Merakla beklenen Kurban Bayramı öncesi emekli vatandaşlara ikramiye tadında olacak olan promosyon ödemelerinde hangi banka ne kadar promosyon verdiği de pek çok kişi tarafından araştırılıyor. 

ING Bank: Emekli vatandaşlara özel promosyon fırsatları sunan ING bank, maaşını taşıyan ve aynı zamanda otomatik ödeme talimatı veren emeklilere toplamda bin TL'ye kadar promosyon desteği sünüyor. ING Bank’ın kampanyasına ek olarak ayda üç defa ücretsiz havale ve EFT işlemi de gerçekleştirilebiliyor. 

SSK, Bağ-Kur, 4C dahil tüm herkes alacak! Emeklilere Kurban Bayramı öncesi 12 bin, 15 bin ve 18 bin TL ödeme!


Türkiye İş Bankası: Emekli maaşlarını İş Bankası’na taşıyan ve üç seneliğine burada kalmayı taahhüt eden emekli vatandaşlar için kampanya başladı. Söz konusu bu kampanyaya göre emeklilere 12 bin liraya ulaşan promosyon, aidatsız kredi kartı kullanımı, ayda iki defa ücretsiz nakit çekim imkanı sunuluyor.

Yapı Kredi: 10 bin Türk Lirası ve üstü maaş alan emekliler için Yapı Kredi’de de bazı avantajlar sunuyor. Yapı Kredi Bankası’nın emekli promosyonu 18 bin liraya kadar çıkarken aynı zamanda ücretsiz havale ve EFT işlemi de sunuluyor.

Garanti BBVA: Garanti Bankası’nın yeni emekli promosyon kampanyasında 15 bin liraya kadar nakit destek ödemesi fırsatı sunuluyor. Ayrıca bunun dışında bir de ücretsiz EFT ve havale, mobil bankacılık üzerinden maaş taşımada garanti Bankası’nın ayrıcalıkları arasında bulunuyor.

Akbank: Akbank da emekli vatandaşlara vereceği promosyonu 17 bin 500 TL şeklinde belirlendi. Emekliler Akbank’a geçmeleri durumunda faizsiz 20 bin lira kredi kullanabiliyor.

Albaraka Türk: promosyon kampanyasında güncellemeye giden Albaraka Türk bankası da emeklilere 16.000 TL promosyon desteği veriyor. Buna ek olarak Albaraka Türk’ten 15 bin liraya kadar da faizsiz emekli kredisi de kullanılabiliyor. 

 

Ünlü ekonomist açıkladı: Temmuz'da ev sahibi ve kiracı arasında kopacak kavganın sesi Fizan'dan duyulacak!

Evi, iş yeri ve arsası olanlar için bugün son gün! Emlak vergisini bugün ödemeyen yandı!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan açıkladı: Depreme önlem alabilmek için asgari ücret kaç TL olmalı?


Geri Dön