29 / 04 / 2024

Emeklilere müjde! Bu bankanın verdiği promosyonu görünce gözleriniz yuvalarından fırlayacak! Hemen 7.500 lira alın!

Emeklilere müjde! Bu bankanın verdiği promosyonu görünce gözleriniz yuvalarından fırlayacak! Hemen 7.500 lira alın!

Temmuz ayı zamlarıyla sevinen emekli vatandaşlar için bir son dakika müjdesi daha geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika bilgilerine göre, emeklilere rekor bir promosyon ödemesi yapılacağı duyurulduı. İşte detaylar...



Emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan emeklilere 7 bin 250 liraya ulaşan  nakit promosyon verilecek.  Ayrıca  buna ek olarak da emekli yakınlarını davet eden tüm Garanti BBVA müşterilerine, her bir yakını için 250 TL ödeniyor. Banka, ayrıca emekli vatandaşlardan EFT ücreti de almayacağını da duyurdu. 

Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamada emekli maaşını Garanti BBVA ‘dan alan tüm emekli maaş müşterilere, Garanti BBVA Mobil ve İnternet'ten, maaş aldığı Vadesiz TL hesabından gerçekleştireceği havale ve hafta içi saat 16:00 ya kadar yapılacak EFT işlemlerinin ücretsiz olacağı bildirildi.

Emeklilere müjde! Bu bankanın verdiği promosyonu görünce gözleriniz yuvalarından fırlayacak! Hemen 7.500 lira alın!

Banka ayrıca 1.500 TL'ye kadar emekli maaşı alanlara 4 bin 850 lira, 1.500-2.500 lira arasında emekli maaşı alanlara 6 bin lira, 2 bin 500 lira ve üstünde maaş alanlara da 7 bin 250 lira nakit promosyon ödemesi vereceğini duyurdu. Promosyon ödemesinden, 1 Ağustos- 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında , gelir/aylıklarını üç yıl bankamızdan almayı taahhüt eden müşteriler faydalanacak.

Emekli maaşlarına gelecek yeni zammı açıkladı! Tarihi bile şimdiden belli

3 bankada resmen deprem! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası peş peşe açıkladı! Bu tabloyu gören inanamadı!

EYT'liler dikkat! 6 maddede çözüm

 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön