Ekonomi

Emeklilere müjdeli haber! 120.000 TL ödeme yapılacak

Yapı Kredi'den emekli maaşı kampanyası geldi. Buna göre emekliler 120.000 TL'ye kadar ödeme alabilecekler. Emekli maaşınız eğer Yapı Kredi Bankası şubelerine taşıyarak ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız başvurunuzu gerçekleştirmek için bu bankanın yapmış olduğu kredi kampanyasına katılabilecek ve yüksek limitli ihtiyaç kredisi kullanabilmek mümkün

Emekli maaşını Yapı Kredi Bankası şubelerine taşıyan vatandaşlara kampanya duyurusu yapılıyor. Emekli maaşınız eğer Yapı Kredi Bankası şubelerine taşıyarak ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız başvurunuzu gerçekleştirmek için bu bankanın yapmış olduğu kredi kampanyasına katılabilecek ve yüksek limitli ihtiyaç kredisi kullanabilmek mümkün. 

120. 000 TL kadar ihtiyaç kredisi alacak olan vatandaşlar için başlatılan bu kampanyada 12 ay vadeli olarak sizlere kredi seçenekleri hazırlanıyor. 

Emekli maaşını Yapı Kredi Bankası üzerinden alan ve kredi puanı yüksek olan vatandaşlar cep telefonları üzerinden başvurularını gerçekleştirecek bu bankadan kredi kampanyasına katılabilecek.

Kendi cep telefonunuz üzerinden ve özellikle bankaya kayıtlı olan cep telefonunuz üzerinden bireysel, yazın boşluk bırakın kimlik numaranızı yazın boşluk bırakın beğenisi maaşınızı yazarak, 44 11 numarasına bu mesajı göndermeniz durumunda, Yapı Kredi Bankası üzerinden 120.000 TL’ye kadar kredi alınmış olacak. 

Kredi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar, onay almaları durumunda aynı gün içinde krediyi kullanabiliyorlar. 

Banka hesabı olan ve banka şubelerine gidecek zamanı olmayan vatandaşlar ise kredi kullanmak istiyorlarsa başvurularını bankanın mobil uygulaması üzerinden yapabilecekler. Yapı Kredi Bankası, mobil uygulamasını cep telefonlarına indiren vatandaşlar, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunarak işlemlerini gerçekleştirecek ve hızlı bir şekilde kredi kullanmış olabilecek.