Kent Haberleri

Emeklilere Temmuz'a özel 14.500 TL ek ödeme müjdesi! Bunu yapanın hesabına 4 günde yatıyor!

'Temmuz'da emekli promosyonlarına da zam gelecek mi?' sorusu merak edilirken; bankalar Temmuz promosyon rakamlarını bir bir açıkladı. İşte Türkiye Finans promosyon 2024...

Milyonlarca emeklinin Temmuz zam oranı belli oldu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından Haziran ayına ilişkin enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla beraber, emekli ve memurun zamları da belli oldu. 

Açıklanan rakamlara göre, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaş oranı yüzde 24,73 olarak belirlendi. Memur ve memur emeklilerine de toplu sözleşme ve enflasyon farkı ile beraber yüzde 19,31 oranında maaş zammı yapılacak. 

Emekli maaş zamlarının belli olmasının ardından, milyonlarca kişi banka promosyonlarını araştırmaya başladı. Emekliler, kendilerine ek gelir olan banka promosyonlarının kaç TL olduğunu merak ediyor. 'Temmuz'da emekli promosyonlarına da zam gelecek mi?' sorusu merak edilirken; bankalar Temmuz promosyon rakamlarını bir bir açıkladı. 

Promosyon ödemeleri hem kamu bankaları hem de özel bankalar tarafından yapılıyor. Emeklilerin en çok merak ettiği bankalardan biri de Türkiye Finans oldu. Peki Türkiye Finans emekli promosyon ne kadar? İşte Türkiye Finans promosyon 2024...

TÜRKİYE FİNANS EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURU TEMMUZ 2024 

Türkiye Finans müşterileri, banka promosyonu işlemlerinizi​ ​Mobil Şube, İnternet ŞubeBu bağlantı yeni sekmede açılacak. üzerinde  yer alan "Başvurular" adımından veya 0850 222 22 44 nolu Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla yapabiliyor. 

Ancak banka müşterisi omayan emekliler, şubeye gitmelerine gerek kalmadan Mobil Şube üzerinden görüntülü görüşme ile müşteri olabiliyor ve maaşını taşıyabiliyor. 

Türkiye Finans promosyon işlemleri bankanın şubelerinden de yapılabiliyor. 

TÜRKİYE FİNANS EMEKLİ PROMOSYON NE KADAR? 

SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur emekli maaşlarını 36 ay boyunca maaşlarını Türkiye Finans'tan alan emeklilere yapılacak promosyon ödemeleri şu şekilde: 

- 9.999 TL’ye kadar emekli maaşı alanlara 5 bin Türk Lirası,
- 10.000 TL – 14.999 TL arasında emekli maaşı alanlara 8.000 Türk Lirası,
- 15.000 TL – 19.999 TL arasında emekli maaşı alanlara 10.000 Türk Lirası,
- 20.000 TL ve daha fazla maaş alanlara 12.000 Türk Lirası.

EMEKLİYE TÜRKİYE FİNANS'TAN EK ÖDÜL FIRSATI

Emekli maaşınızı taşıdıktan sonra Türkiye Finans'a davet edeceğiniz her bir emekli yakını için 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödülden faydalanabilirsiniz. 

Yedek Hesabınızın olması halinde emekli maaşınız yatmadan 3 gün önce ücretsiz şekilde 2 bin 500 liraya kadar para çekebilirsiniz. 

Nakit promosyon tutarları, Türkiye Finans'a emekli maaşınızı taşıdıktan sonra hesabınıza yatacak ilk emekli maaş ödemesine bağlı şekilde 4. iş günü hesaplara yatırılıyor. Nakit promosyon ödemesi 36 ay için peşin şekilde yapılıyor.

Bakır hurda fiyatlarına dev zam geldi! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 10 Temmuz 2024 hurda fiyatları

Ekonomist Mert Başaran sordu: 22 yılda altın 200 kat, Ataköy'deki 1+1 daire 100 kat artarken, dolar neden 21 kat arttı?

Kiralar ve konut maliyetleri enflasyonu katlıyor! 
​