19 / 05 / 2024

Emeklilerin beklediği haber: İkramiyeler ne zaman ödenecek?

Emeklilerin beklediği haber: İkramiyeler ne zaman ödenecek?

Senede iki kez olmak üzere emeklilere bayram ikramiyesi veriliyor. Kurban Bayramı'nın yaklaşması ile tüm gözler ikramiyelerin ödeneceği tarihe çevrildi. Emekliler bayrama sayılı günler kalmasıyla ikramiyelerini ne zaman alacaklarını merak ediyor...



Milyonlarca emekli, Kurban Bayramı'nın yaklaşması ile ikramiyelerinin ne zaman ödeneceğini merak ediyor. Geçen sene Kurban Bayramı ikramiyeleri beklenen tarihten daha önce ödenmişti. Peki bu sene Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman ödenecek? İkramiyeler önceden yatar mı? İşte merak edilenler...

KİMLER İKRAMİYE ALABİLİYOR?

A Haber'de yer alan habere göre; milyonlarca vatandaşı ilgilendiren ve yılda iki kez verilen Ramazan ve Kurban  bayramı ikramiyelerinden SGK'dan emekli aylığı alanlarla birlikte, yaşlılık aylığı, vazife malullüğü aylığı, ölüm aylığı ile sürekli iş göremezlik geliri almakta olan kişiler, şehit yakınları, gaziler, güvenlik korucuları, şampiyon sporcular ve terör mağduru sivil vatandaşlar ile bu kişilerin hak sahipleri de ikramiyeden yararlanabiliyor. İkramiyeden ölüm aylığı (dul ve yetim aylığı) alanlar da faydalanabiliyor.

 Emeklilerin beklediği haber: İkramiyeler ne zaman ödenecek?

TARİH BELLİ OLMADI

Bu sene Kurban Bayram arefe günü 19 Temmuz Pazartesi gününe denk geliyor. Bayramın birinci günü ise 20 Temmuz tarihine denk geliyor.

Bayram ikramiye ödemelerinin 20 Temmuz tarihinden bir hafta önce ödenmesi beklenirken konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Emekliye çifte fırsat! Bayram ikramiyeleri ne zaman verilecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön