21 / 05 / 2024

2021 emeklilere bayram ikramiyesi son dakika

2021 emeklilere bayram ikramiyesi son dakika

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından emekliler için müjdeli haber geldi. Yaklaşık 12 milyon emekliyi ilgilendiren Kurban Bayramı ikramiyelerinin 13-16 Temmuz tarihlerinde ödeneceğini duyuruldu.

Emeklilere müjde! Tarih açıklandı!

Milyonlarca emeklinin büyük merakla beklediği müjdeli haber geldi. SGK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kapsamında olan emeklilere Kurban Bayramı'nda verilecek olan ikramiyenin tarihi netleşti.

Son dakika haberi! Emekli bayram ikramiyesinin tarihi belli oldu!

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği Kurban Bayramı ikramiyelerinin tarihi belli oldu. Temmuz ayının gelmesi ile birlikte milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklileri hem zamlı aylıklarına hem de ikramiyelerine kavuşacak.

Emeklilerin beklediği haber: İkramiyeler ne zaman ödenecek?

Senede iki kez olmak üzere emeklilere bayram ikramiyesi veriliyor. Kurban Bayramı'nın yaklaşması ile tüm gözler ikramiyelerin ödeneceği tarihe çevrildi. Emekliler bayrama sayılı günler kalmasıyla ikramiyelerini ne zaman alacaklarını merak ediyor...

Emeklilere müjde! Emekli bayram ikramiyeleri 2-5 Nisan'da yatırılacak!

Emekli bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih, milyonlarca SSK, Bağkur ve EYT emeklileri en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarih verdi, 2-5 Nisan'da ikramiyeler yatırılacak.

Emeklilere çifte müjde! Bayram öncesi 10 bin TL verilecek! 

Emekliler bayram ikramiyesi olarak bu sene 3 bin TL verilecek. Bayram ikramiyeleri için gün sayan emeklilere bayram öncesi 10 bin TL verilecek. İşte ayrıntılar...

Emeklilere 3 bin TL bayram ikramiyesi komisyondan geçti!

Milyonlarca emeklinin dört gözle başladığı bayram ikramiyesinin 3 bin Türk Lirası'na yükseltilmesini öngören madde komisyondan geçti.

Emeklilere müjdeli haber! Bayram ikramiyeleri 5 bin lira mı oluyor? Uzman isim tarih vererek resmen açıkladı... 

Emekli bayram ikramiyeleriyle açıklamayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde yapmıştı. Emekli bayram ikramiyelerinin yüzde 50 artışla 3 bin TL olacağı belirlendi. Ancak gelen iddialara göre emeklilerin bayram ikramiyelerinin 5 bin liraya yükseleceği söyleniyor. İşte detaylar...

5 bin TL emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Cumhuriyet Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman hesaplara geçecek?

Kök maaşlarda yapılan zam sonucu emekli maaşları düşük kalan emekliler, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümüne özel 5 bin TL'lik emekli ikramiyesinin ödeme tarihlerini merakla bekliyor. Peki, 5 bin TL'lik emekli bayram ikramiyesi hesaplara yattı mı ve ne zaman yatacak? İşte bu beklentiyi taşıyan emeklilere

Milyonlarca emekli dört gözle bekliyor! Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? EYT'liler de yararlanacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emeklilere bir defaya mahsus  olmak üzere 5 bin lira verileceğini açıklamıştı. 29 Ekim'e bir gün kala gözler ikramiyenin verileceğin güne çevrildi. Peki Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? EYT'liler de yararlanacak mı?

5 bin lira Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi dul ve yetim maaşı alanlara ne zaman verilecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde fiilen çalışmayan emeklilere 5 bin lira Cumhuriyet Bayramı ikramiye verileceğini ilan etti. Peki, 5 bin lira Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi Dul ve yetim maaşı alanlara verilecek mi? İşte detaylar...

Memurlara 5 bin TL ikramiye verilecek mi? İşte Cumhuriyet Bayramı ikramiyesinde son durum hemen bakın!

Emeklilere 5 bin TL Memurlara 5 bin TL Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verileceğinin açıklanmasının ardından, memurlara ikramiye konusu merak edilmeye başlandı. Peki memurlara 5 bin TL ikramiye verilecek mi?

TÜED'nin teklifi kabul edilirse emeklilere 10 bin TL ikramiye verilecek! Çifte bayram için geri sayım başladı!

Milyonlarca emeklinin heyecanla beklediği ikramiye için geri sayım başladı. Eğer TÜED'nin teklifi kabul edilirse emeklilere 10 bin TL ikramiye verilecek. Gözler Meclis'e çevrildi. İşte maaş ikramiyelerinde son dakika...

Emeklilerin gözü bu ikramiyede! Emeklilere Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilecek mi?

Emekliler merakla Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi ile ilgili gelecek açıklamaları bekliyor. Emekliler ''Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilecek mi, ne zaman verilecek?'' sorularını araştırıyor. 

Emeklilere seyyanen zam yapılacak mi? Uzman isim tek tek rakam verdi: Emeklilere 13'üncü maaş! 

Ekonomist Muhammet Bayram, emeklilere seyyanen zam ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Peki emekli maaşlarına seyyanen zam olacak mı?

Emeklilere olağanüstü kallavi zam yolda: Ak Parti yeşil ışık yaktı! Bunu duyanın ayakları yerden kesildi!

Emeklilere büyük bir zam müjdesi var! Milliyetçi Hareket Partisi lideri Bahçeli'nin çağrısı sonucunda AK Parti'den olumlu bir yanıt geldi. Bu haberle birlikte emekliler, adeta ikinci bir bayram havası yaşayacaklar.

Emeklilere bayram öncesi çifte bayram. Hem 10000 TL hem 4000 TL hem de 9500 TL müjdesi

Emekli vatandaşları önümüzdeki günlerde maaş zamları nedeniyle hareketli günler bekliyor. Önümüzdeki günlerde hem emekli maaşlarına zam gelecek. Hem de promosyonlar zamlanacak. İşte emeklileri heyecanlandıran haberin detayları...

2021 emeklilere bayram ikramiyesi son dakika Haberi

2021 emeklilere bayram ikramiyesi son dakika

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından emeklileri ilgilendiren Kurban Bayramı ikramiyeleri ile ilgili açıklama geldi. Emekli ve hak sahiplerinin Kurban Bayramı ikramiyeleri ile birlikte zamlı olarak emekli aylıkları hesaplara yatırılmaya başladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  bu kapsamda bugün itibarıyla Kurban Bayramı ikramiyeleri ve artırılan emekli maaşları SSK emeklilerinin hesaplarına yatırılmaya başlandı.

  

Bağ-Kur emeklilerinin ikramiyeleri ,se 16 Temmuz tarihinde hesaplara geçecek. Emekli Sandığı kapsamındaki vatandaşlara Temmuz farkı, Temmuz aylığı ve Kurban Bayramı ikramiyeleri 15 Temmuz tarihinde hepsi birlikte ödenecek.

Emekliler dikkat! Maaşlar yattı mı?

Emeklilere müjde! Tarih...