01 / 05 / 2024

Emeklilere müjde! Tarih açıklandı!

Emeklilere müjde! Tarih açıklandı!

Milyonlarca emeklinin büyük merakla beklediği müjdeli haber geldi. SGK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kapsamında olan emeklilere Kurban Bayramı'nda verilecek olan ikramiyenin tarihi netleşti.



Senede iki kez verilen bayram ikramiyelerinde gözler Kurban Bayramı ikramiyelerin ödeneceği güne çevrildi. Emekliler tarafında Kurban Bayramı ikramiyesini almak için heyecanla bekleyiş sürerken ödemelerin yapılacağı tarih araştırılıyor. Peki, 2021 Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı bayram ikramiyesinin ödeneceği tarih...

A Haber'de yer alan habere göre; 13 milyon emeklinin merakla beklediği ikramiyelerde tarih belli oldu. Haziran enflasyonu ile birlikte milyonlarca emeklinin yılın ikinci yarısında alacakları  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı emeklilerin merak ettiği konu hakkında açıklamalarda bulundu. İşte bayram ikramiyesi ödeme tarihleri...

Emeklilere müjde! Tarih açıklandı! 
KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

2021 yılının ikinci ikramiyesi olan Kurban Bayramı ikramiyeleri 13-16 Temmuz tarihlerinde hesaplara geçecek.

İşte SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kapsamındaki emeklilerin ikramiye ödeme takvimi:

SSK emeklileri ikramiye tarihi: 13-14 Temmuz

Bağ-Kur emeklileri ikramiye tarihi: 15 Temmuz

Emekli Sandığı emeklileri ikramiye tarihi: 16 Temmuz

Emeklilere müjde! Tarih açıklandı!  

NE KADAR İKRAMİYE VERİLECEK?

2021 yılında Ramazan Bayramı ile birlikte emekli ikramiyelerinde artış gerçekleşti. Yılda iki kez verilen bayram ikramiyeleri 1.100 liraya yükseldi.

Emeklilere müjde! Tarih açıklandı! 

YENİ EMEKLİLER İKRAMİYE ALABİLECEK Mİ?

Yeni emekli olanlar da bayram ikramiyesinde faydalanabilecek. Temmuz sonuna kadar emekli aylığı bağlananlar Kurban Bayramı ikramiyesi alabilecek.

Son dakika haberi! Emekli bayram ikramiyesinin tarihi belli oldu!

.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön