30 / 04 / 2024

Emekliler müjde! Bayram ikramiyeleri bugün hesaplara yatırılmaya başlandı!

Emekliler müjde! Bayram ikramiyeleri bugün hesaplara yatırılmaya başlandı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından emekliler için müjdeli haber geldi. Yaklaşık 12 milyon emekliyi ilgilendiren Kurban Bayramı ikramiyelerinin 13-16 Temmuz tarihlerinde ödeneceğini duyuruldu.



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından emeklileri ilgilendiren Kurban Bayramı ikramiyeleri ile ilgili açıklama geldi. Emekli ve hak sahiplerinin Kurban Bayramı ikramiyeleri ile birlikte zamlı olarak emekli aylıkları hesaplara yatırılmaya başladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  bu kapsamda bugün itibarıyla Kurban Bayramı ikramiyeleri ve artırılan emekli maaşları SSK emeklilerinin hesaplarına yatırılmaya başlandı.

 Emekliler müjde! Bayram ikramiyeleri bugün hesaplara yatırılmaya başlandı! 

Bağ-Kur emeklilerinin ikramiyeleri ,se 16 Temmuz tarihinde hesaplara geçecek. Emekli Sandığı kapsamındaki vatandaşlara Temmuz farkı, Temmuz aylığı ve Kurban Bayramı ikramiyeleri 15 Temmuz tarihinde hepsi birlikte ödenecek.

Emekliler dikkat! Maaşlar yattı mı?

Emeklilere müjde! Tarih açıklandı!

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön