17 / 05 / 2024

Emeklilerin yüzü yine gülecek! Bu fırsatı kaçıran çok şeyi kaçırmış demektir

Emeklilerin yüzü yine gülecek! Bu fırsatı kaçıran çok şeyi kaçırmış demektir

Mayıs ayında da promosyonlarını ilan eden bankaların adına Denizbank'ta girdi. Emekliye Denizbank'tan emekliye büyük müjde geldi. Mayıs ayı emekli promosyon rakamları güncellendiği ortaya çıktı. İşte Denizbank'ın güncel emekli promosyonları.



SGK emekli aylığını ilk defa DenizBank'a iletmeyi garanti eden ve 3 sene zaman ile aylığını alma sözü veren EYT'lilere, 10.000 TL'ye varan peşin promosyon sunulacaktır.

3 seneden evvel kampanyadan çıkanlardan kıstelyevm usulü geri alım yapılacaktır.

Emekli aylığınızı şubelerimize gelmenize lüzum olmadan Mobil Bankacılık uygulamamızdan veya e-devlet üstünden bankamıza aktarabilir, promosyon başvurusuna Mobil Bankacılık ve 0850 222 0 800 iletişim merkezimizi arayıp aylığınızı 3 sene süre ile bankamızdan alma sözü vererek dahil olabilirsiniz.

Promosyonunuz ilk aylığınızın bankamıza yatmasını takip eden 2 iş gününde hesabınıza iletilecektir.

Kampanya 14.05.2023 tarihine kadar geçerlidir. DenizBank kampanya dönemini ve kurallarını tek taraflı değiştirme hakkını elinde bulundurur.

Bankamızdan birden çok emekli aylığı alan emeklilerimize, ödenecek promosyon bedeli ylık tutarlarının toplamı dikkate alınarak hesaplanacaktır.


Banka promosyonu, bir bankanın müşterilerine sunduğu ek hizmet veya faydalardır. Bu promosyonlar genellikle yeni müşterilerin çekilmesi veya mevcut müşterilerin bağlılığının artırılması amacıyla sunulur. Banka promosyonları çeşitli şekillerde olabilir ve genellikle bankalar arasındaki rekabet nedeniyle çeşitlilik gösterir.

Banka promosyonları, örneğin aşağıdaki gibi avantajlar sunabilir:

Hoşgeldin promosyonları: Yeni müşterilerin bankaya geçmelerini teşvik etmek amacıyla sunulan promosyonlardır. Bu promosyonlar genellikle nakit para, hediye çeki veya faizsiz kredi gibi avantajlar içerebilir.

Mevduat promosyonları: Belirli bir mevduat miktarını belirli bir süre boyunca bankada tutan müşterilere ek faiz getirisi veya nakit ödüller sunulabilir.

Kredi promosyonları: Belirli bir süre boyunca belirli bir miktarda kredi kullanan müşterilere faiz indirimi veya ödeme ertelemesi gibi avantajlar sunulabilir.

Emeklilerin yüzü yine gülecek! Bu fırsatı kaçıran çok şeyi kaçırmış demektir

Özel bankacılık promosyonları: Yüksek gelirli veya varlıklı müşterilere yönelik özel bankacılık hizmetleri veya ayrıcalıklar sunulabilir. Bu promosyonlar, kişiye özel danışmanlık, ücretsiz kartlar, özel etkinliklere davetler veya ücretsiz seyahat sigortası gibi hizmetleri içerebilir.

Çapraz satış promosyonları: Bankanın diğer finansal ürünlerini kullanmayan müşterilere yeni ürünlerini tanıtmak için sunulan promosyonlardır. Örneğin, bir müşteriye banka kredi kartı kullanmıyorsa, banka tarafından kredi kartı kullanımına teşvik edici avantajlar sunulabilir.

Migros'tan ayçiçek yağına dev indirim! 5 litresi 139 TL'ye düştü

TMO hububat fiyatlarını güncelledi? İşte 13 Mayıs 2023 hububat fiyat listesi

BMW'nin en prestijli modeli sizi bekliyor! Zarif tasarımı ile BMW 8 Mayıs zammı ne kadar oldu?

Geri Dön