05 / 05 / 2024

Emekliye 10 bin TL müjdesi! Hemen buraya bakın, çok önemli!

Emekliye 10 bin TL müjdesi! Hemen buraya bakın, çok önemli!

Emekli maaşı kampanyalarında rekabet kızışıyor, son gelişme Akbank'tan geldi! Toplamda 7 bin liraya ek olarak ekstra 10 bin lira ödül kazanma fırsatı sunuluyor. Son başvuru tarihi ise 31 Ağustos olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...



Bankacılık sektörünün önde gelen isimlerinden Akbank, emeklilere özel olarak düzenlediği yeni kampanya ile gündemde. Emekli müşterilerine yönelik promosyon kampanyası başlatan banka, cazip ödüller sunarak emeklilerin dikkatini çekmeyi hedefliyor. Kampanya kapsamında sunulan ödüllerin son başvuru tarihi ise 31 Ağustos olarak belirlendi.

Akbank, emekli müşterilerine yönelik başlattığı kampanya ile özellikle maaş taşıma işlemlerini teşvik etmeyi amaçlıyor. Kampanya kapsamında emeklilere sunulan promosyon tutarları, emeklinin aylık maaşına göre farklılık gösteriyor.

Emekliye 10 bin TL müjdesi! Hemen buraya bakın, çok önemli!

Buna göre;

  • Maaşı 3.499 TL'ye kadar olan emeklilere 4.200 TL,
  • Maaşı 3.500 ile 7.499 TL arasında olan emeklilere 4.850 TL,
  • Maaşı 7.500 ile 9.999 TL arasında olan emeklilere 6.250 TL,
  • Maaşı 10.000 TL ve üzerinde olan emeklilere ise 7.000 TL promosyon ödemesi yapılacak.

Banka yetkilileri, emeklilerin bu promosyondan faydalanmak için maaşlarını 31 Ağustos tarihine kadar Akbank'a taşımaları ve en az 3 yıl boyunca bu bankada hesap kullanma taahhüdünde bulunmaları gerektiğini belirtiyor.

Emekliye 10 bin TL müjdesi! Hemen buraya bakın, çok önemli!

Ayrıca, kampanya kapsamında Akbank'tan ilk defa bireysel kredi kartı başvurusu yapacak olan ya da mevcut kart sahipleri, belirli bir harcama taahhüdü karşılığında ek ödüller kazanma fırsatı elde edecekler. Aktif Akbank bireysel kredi kartı bulunmayanlar ya da ilk defa Axess ya da Wings kartı başvurusunda bulunacak olan müşteriler, 12 ay boyunca toplamda minimum 2.500 TL harcama yapmaları durumunda 3.000 TL chip-para ve toplamda 10.000 TL ödül kazanabilecekler.

Akbank'ın bu emekli promosyon kampanyası, diğer bankaların benzer kampanyalarına kıyasla sunduğu cazip ödüllerle dikkat çekiyor. Kampanyanın son başvuru tarihi olan 31 Ağustos'a kadar emekli müşterilerin başvurularını tamamlamaları gerekiyor.

SON DAKİKA: Son 1 saatte 13 deprem! Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Son dakika deprem mi oldu?
ALTIN YÜKSELİŞTE: Son dakika! Gram, çeyrek, yarım altın kaç TL? 29 Ağustos 2023 altın fiyatları...
Dolar ve Euro yükselişe geçti! Bugün 1 dolar ne kadar, euro ve sterlin ne kadar? 29 Ağustos 2023!

Geri Dön