09 / 05 / 2024

İş Bankası'ndan sürpriz 10 bin TL müjdesi! Hem de tek tıkla alacaksınız!

İş Bankası'ndan sürpriz 10 bin TL müjdesi! Hem de tek tıkla alacaksınız!

İş Bankası, İşCep kullanıcılarına özel faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sunuyor... Hemen buraya bakın sakın kaçırmayın... İşte ayrıntılar...



İş Bankası, dijital bankacılık alanındaki lider konumuyla dikkat çekmeye devam ediyor. İşCep platformu aracılığıyla müşterilere sunulan benzersiz avantajlara bir yenisini daha ekledi. İş Bankası'nın İşCep kullanıcılarına özel olarak sunulan "Faizsiz Taksitli Nakit Avans" kampanyası, finansal çözümlere yeni bir soluk getiriyor.

Müşterilerine sürekli olarak yenilikçi ürün ve hizmetler sunan İş Bankası, 01.08.2023 - 31.08.2023 tarihleri arasında geçerli olacak özel bir kampanyayı duyurdu. İş Bankası müşterisi olmak isteyen kullanıcılar, sadece İşCep uygulamasındaki "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğiyle hızla başvuru yapabilecekler. Bu kampanya kapsamında onaylanan kredi kartı başvurusu yapan müşteriler, 10.000 TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans fırsatından yararlanma imkanına sahip olacaklar.

İş Bankası ndan sürpriz 10 bin TL müjdesi! Hem de tek tıkla alacaksınız!

Özellikle nakit ihtiyacı olan müşterilerin dikkatini çekecek olan bu kampanyada faizsiz taksitli nakit avans, 3 aya kadar vade seçeneğiyle sunuluyor. Kampanyadan yararlanabilmek için avans tutarı 300 TL ile 10.000 TL arasında olmalıdır. İşCep ve Maximum Mobil kanalları üzerinden gerçekleştirilebilecek işlemlerde, taksitli nakit avans tutarı kartın kullanılabilir nakit avans limitiyle sınırlanmış durumda.

Dikkat çekici bir diğer detay ise, kredi kartı başvurusu onaylanan müşterilerin fiziksel kart teslimini beklemeksizin Maximum Mobil uygulaması üzerinden kampanya kapsamında faizsiz taksitli nakit avansı kullanabilme olanağına sahip olmalarıdır. Bu kullanım için kredi kartı limitinin yüzde 50'sini aşmamak koşuluyla 5.000 TL'ye kadar işlem gerçekleştirilebilecektir.

İş Bankası ndan sürpriz 10 bin TL müjdesi! Hem de tek tıkla alacaksınız!

Kampanya tanımlamaları, kredi kartı başvurusunun onaylanmasını takip eden 7 iş günü içinde gerçekleştirilecek ve kampanya süresi 30.09.2023 tarihinde sona erecektir. Her müşteri kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilecek olup, farklı vadelerde ve yüksek tutarlarda faiz oranları uygulanabilecektir.

Bu özel kampanya İşCep'ten İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu yapan kullanıcıları hedef alıyor. Kampanya dâhilinde olan kartlar arasında İş Bankası Bireysel Kredi Kartları ve İş Bankası Ticari Kredi Kartları yer alırken, belirli özel kart türleri kampanya dışında tutulmuştur.

İş Bankası, finansal çözümlerdeki liderliğini sürdürmek adına müşterilerine sunduğu bu tür ayrıcalıkları artırarak devam ettiriyor. İşCep platformu, bankacılık deneyimini daha da pratik ve yenilikçi hale getirmeye yönelik adımların sadece bir örneği olarak karşımıza çıkıyor. 

İstanbul ve 3 ilde denize girmek yasaklandı! Ferahlamak isteyenler yandı!
Emeklilere yeni ödeme müjdesi: Maaşı 7.500 TL üzeri emeklilere anında 10.000 TL ödeme fırsatı!
Sigorta girişi geç bildirilenler için emeklilik yolu: İş kanunu detayları ve erken emeklilik fırsatları!

Geri Dön