06 / 05 / 2024

Akbank'tan 7 bin TL müjdesi geldi.... Hala Akbank müşterisi değilseniz tek tıkla olup parayı alın

 Akbank'tan 7 bin TL müjdesi geldi.... Hala Akbank müşterisi değilseniz tek tıkla olup parayı alın

Akbank tarafından vatandaşlara yönelik 7 bin TL müjdesi geldi. Banka bu parayı nasıl vereceğini de açıkladı. Ancak Akbank üyesi olmayan vatandaşların önce Akbank üyesi olması gerekiyor.



Bankalar kampanya konusunda gazı açtı. Neredeyse her gün bir banka tarafından vatandaşlara yönelik kampanya açıklanmaya devam ediliyor. Akbank da son olarak müşterilerine yönelik çok önemli bir kampanya başlattı.

Kampanya vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildi. Peki kampanyanın detayları neler ve bu parayı almak için neler yapmak gerekiyor? İşte tüm detaylar... 

PARAYI KAZANMAK İÇİN ARKADAŞLARINIZI DAVET ETMENİZ GEREKİYOR

Davet Et Kazan kampanyasıyla 1 – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında Akbanklı’lar kendilerine özel oluşturdukları davet kodu ile tanıdıklarını mobilden Akbanklı olmaya davet ediyor;

1 – 30 Eylül 2023 tarihleri arasında Davet kodu ile ilk kez Akbanklı olan her bir yakını için 100 TL, toplamda 2.000TL chip-para kazanabiliyor.

Üstelik davet koduyla Akbanklı olup emekli maaşını Akbank’a taşıyan yakınları için 1.000 TL, en fazla 5.000TL chip-para kazanabiliyor.

Toplamda 7.000 TL’ye varan chip-para kazanma fırsatı yakalıyor.

Kampanya koşullarında Akbank müşterileri, Akbanklı’lar olarak tanımlanmaktadır.

BAŞKA KAMPANYALAR DA VAR

Akbank tarafından ayrıca başka kampanyalar da var. İşte o kampanyalardan biri. Kampanya, Akbank bireysel kredi kartı olmayıp 01.09.2023 – 30.09.2023 tarihleri arasında ilk kez Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan ve kartı 30.09.2023’e kadar onaylanan Akbanklılar için geçerlidir.
Başvurusu onaylanan Akbanklılar kampanya kapsamında 15.10.2023 tarihine kadar yapacakları her 2.000 TL ve üzeri harcamaya 15.000 Mil Puan, toplam 150.000’e varan Mil Puan kazanabilir.
Kampanya kazanımı aynı gün içinde, aynı iş yerinden yapılacak olan ilk 2.000 TL’lik harcama için geçerlidir.
Biriktirilen her 100 Mil Puan yurt içinde 1 TL, yurt dışında 2 TL değerinde kullanılabilir.
Akbank Mobil ve İnternet, Juzdan, Akbank.com, Wingscard.com.tr, tüm ATM ve şubelerimiz ile Müşteri İletişim Merkezimizden kredi kartı başvurusunda bulunabilirsiniz.
Başvuru formunda “kartımın anında dijital kullanıma açılmasını istiyorum” seçeneğini işaretleyerek anında dijital kullanım özellikli kart sahibi olabilir; kartınız adresinize ulaşmadan internet harcamaları ve mobil ödemelerde kullanabilirsiniz.
Free, ticari kartlar, ek kart ve sanal kart başvuruları kampanyaya dahil değildir.
Kampanya bireysel bazda gerçekleştirilecektir.
Akbanklılar kampanya boyunca 150.000 Mil Puana ek olarak üye iş yerlerinden ve diğer kampanyalardan da chip-para ve Mil Puan kazanabilir.

 


Geri Dön