Kent Haberleri

Emekliye 24 bin TL promosyon müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Emekli maaşlarına gelen zamlardan sonra pek çok bankanın da emeklilere verdiği promosyon ödemelerinden güncellemeler yapması beklenirken, bir bankadan emeklilere 24 bin TL promosyon müjdesi geldi.


Emekli maaşlarına yapılan zamlardan sonra pek çok bankanın da hesaplara yatırdığı promosyon tutarlarında güncelleme yapması beklenirken Vakıfbank'tan beklenen müjde geldi.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre maaşları Temmuz 2024 zammıyla beraber artan milyonlarca emekli hangi bankanın ne kadar promosyon ödemesi vereceği ile ilgili araştırmalar yaparken, en çok tercih edilen kamu bankaları arasında bulunan Vakıfbank da resmi internet sayfasından emekli promosyon kampanyasının detaylarını peş peşe duyurdu.

Vakıfbank'ın resmi web sitesi üzerinden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada maaşlarını VakıfBank’a taşıyacak olan SGK emeklilere, 12 bin Türk Lirası’na ulaşan promosyona ek olarak; VakıfBank Troy Emekli Kredi Kartı ve/veya Troy Emekli Bankomat Kartı ile gerçekleştirecekleri alışverişlerde toplamda aylık bin liraya, 12 ayda da 12 bin Türk Lirası’na ulaşan nakit ödeme fırsatı sunulduğu belirtildi.

Yine verilen bilgilere göre emeklilerin yüzünü güldüren söz konusu bu kampanyadan 30 Eylül’e kadar SGK Emekli maaşını VakıfBank’a taşıyan veya yeni emekli olmuş ilk maaş bankası VakıfBank olan SGK emekliler yararlanabiliyor.

Mevcut maaş alan SGK emekli müşteriler Vakıfbank’ın başlatmış olduğu söz konusu bu yeni kampanyasına dahil olmayacak. Mevcut 12 bin TL’lik nakit promosyona ek olarak, VakıfBank Emekli Troy logolu Bankomat Kart ve/veya VakıfBank Emekli Troy logolu Kredi Kartı alan yeni emekli müşterilere özel, 12 ay boyunca gerçekleştirecekleri alışverişlerden aylık kart bazında (Banka kartı ve Kredi Kartı ayrı ayrı olacak şekilde) 500 TL, yıllık olarak toplamda 6 bin TL, her iki kart kullanıldığında da aylık en fazla toplam bin TL, yıllık en fazla toplam 12 bin TL’ye ulaşan nakit ödeme fırsatı sunulacak.

Emekli yurttaşların yüzünü güldüren Vakıfbank promosyon kampanyası müşteri bazında geçerli olacak olup, bir müşteri Emekli Troy Bankomat Kartı ile kampanyadan aylık en çok 500 TL yıllık en fazla 6 bin TL benzer biçimde VakıfBank Emekli Troy Kredi Kartı ile aylık en fazla 500 TL, yıllık en fazla 6 bin TL her iki kartı ile her ay alışveriş yapan bir müşteri aylık en fazla toplam bin TL, yıllık en fazla toplam 12 bin TL nakit ödeme hakkı kazanabilecek.


İnşaat sektöründe ücretli çalışan sayısı yüzde 8,6 arttı! 

Türkiye’de konut fiyatları bundan sonra artar mı?

Milli Emlak’tan Eskişehir ve Zonguldak’ta kiralık arazi fırsatı!