Kent Haberleri

ING'den isteyen herkese karşılıksız 2 bin TL promosyon müjdesi! 31 Ekim'e kadar hemen başvurun! 

ING, Turuncu Hesap'a düzenli gelir getirenlere 2 bin TL promosyon veriyor. Kampanyadan herkes faydalanabiliyor. İşte ING 2 bin TL promosyon detayları... 

ING, "Turuncu Hesap'a para gönderin, 2 bin TL nakit promosyon kazanın" kampanyasını duyurdu. Maaşınızı aldığınızda Turuncu Hesap’a gönderirseniz günlük yüksek faize ek, 3 ayın sonunda 2 bin TL promoson da alabiliyorsunuz. 

ING Turuncu Hesap açmak için son tarihi 31 Ekim olarak duyurdu. Turuncu Hesap, ING'nin resmi internet sitesi üzerinden açılabiliyor. 

ING 2 BİN TL PROMOSYON BAŞVURU 

30 Eylül 2024 tarihinden itibaren Turuncu Hesap’ta bakiyesi bulunmayan ve ilk kez Turuncu Hesap açacak olan ING’liler 2 bin TL'lik promosyondan yararlanabiliyor. Turuncu Hesap açıldıktan sonra, ING Mobil'de "Ürünler" altında yer alan "Turuncu Ekstra"ya kayıt yapılması gerekiyor. 

Bu işlemlerin ardından başka bankadaki kendi adınıza olan hesabınızdan Turuncu Hesap’a para aktarımı yapılması gerekiyor. Kampanya kapsamında, 3 ay üst üste olacak şekilde, kasım ve aralık aylarında, ayda tek seferde EFT/ FAST yöntemleriyle 12 bin 500 TL ve üzeri para yollanması gerekiyor. 

Bu şartlar sağlandığında 10 Ocak 2025’te 2 bin TL'lik nakit promosyon ödemesi yapılıyor. 

ING 2 BİN TL PROMOSYON ŞARTLARI

ING 2 bin TL'lik promosyon kampanyasından yararlanmak isteyenlerin, gönderdikleri parayı 1 takvim günü boyunca  ING hesabından başka bir banka hesabına göndermemesi ve Turuncu Hesap’ta tutulması gerekiyor. 

Gönderilen tutar ile kredi, fatura, KMH ve kredi kartı ödemesi gerçekleştirilemiyor. Kampanya kapsamında gönderimlerin tek seferde yapılması gerekiyor ve parçalı gönderimlerde kampanyadan faydalanılamıyor. 

12.500 TL gönderim yapan müşteriler Turuncu Ekstra’da 3.250 puan da kazanıyor. Turuncu Ekstra puanları gün sonunda net para giriş çıkışı dikkate alınarak ertesi gün yansıtılıyor. 

İlk defa Turuncu Hesap açanlar 45 gün Hoş Geldin Faizi’nden faydalanıyor. Faiz oranları 5 milyon TL’ye kadardır ve alt limit üstündeki bakiyelerde geçerlidir, piyasa koşullarına göre değişkendir; yıllık, basit, brüttür.

Hoş geldin döneminde olmayan, Turuncu Ekstra fırsat dönemindeki müşteriler için avantajlı Turuncu Hesap faizi para girişinden 2 gün sonra hesaba yansımaya başlar.
Hoş geldin döneminde olmayan, Turuncu Ekstra müşterilerinin Turuncu Hesap faizleri bir sonraki takvim ayında hesabına yansır.

ING’nin kampanya koşullarını değiştirme ve kampanya koşullarını sonlandırma hakkı saklıdır.

65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşı zamları tam bu kadar olacak! Hemen Ocak zamlı sosyal desteklere bakın!

Bankalar peş peşe faiz indirdi! Konut kredisi kullanımı 1 haftada 2.9 milyar TL arttı!

Mia Investment'ten 125 milyon euroluk dev yatırım! Riviera Montenegro hayata geçiriliyor!