Kent Haberleri

Vakıfbank son tarih 30 Eylül diyerek duyurdu! Emeklilere 24 bin TL ödeme müjdesi!

Emekli maaşlarına gelen zamların ardından pek çok bankanın da emeklilere verdiği promosyon ödemelerini güncellemesi beklenirken, Vakıfbank'tan da emeklilere 24 bin TL müjdesi geldi.

Emekli maaşlarına zam yapılmasının ardından pek çok bankanın da promosyon bedellerini güncellemesi beklenirken Vakıfbank'tan da promosyon ödemeleri için 30 Eylül 2024 uyarısı geldi.

Maaşları Temmuz 2024 zammıyla birlikte artan milyonlarca emekli hangi bankanın ne kadar promosyon ödemesi vereceğini araştırırken en çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank da resmi internet sayfasından emekli promosyon kampanyasının detaylarını peş peşe açıkladı.

Vakıfbank'ın resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada maaşını VakıfBank’a taşıyacak olan SGK emeklilere, 12 bin liraya varan promosyona ek olarak; VakıfBank Troy Emekli Kredi Kartı ve/veya Troy Emekli Bankomat Kartı ile gerçekleştirecekleri alışverişlerde toplamda aylık bin liraya, 12 ayda da 12 bin liraya varan nakit ödeme fırsatı sunulduğu kaydedildi.

Yine Vakıfbank’ın resmi web sitesindeki detaylara göre emeklilerin yüzünü güldüren kampanyadan 30 Eylül 2024 tarihine kadar SGK Emekli maaşını VakıfBank’a taşıyan ya da  yeni emekli olmuş ilk maaş bankası VakıfBank olan SGK emekliler faydalanacak.

Mevcut maaş alan SGK emekli müşteriler Vakıfbank’ın başlattığı bu yeni kampanyasına dahil olmayacak. Mevcut 12 bin liralık nakit promosyona ek olarak, VakıfBank Emekli Troy logolu Bankomat Kart ve/veya VakıfBank Emekli Troy logolu Kredi Kartı alan yeni emekli müşterilere özel, 12 ay boyunca yapacakları alışverişlerden aylık kart bazında (Banka kartı ve Kredi Kartı ayrı ayrı olacak şekilde) 500 lira, yıllık toplamda 6 bin lira, her iki kart kullanıldığında ise aylık en fazla toplam bin lira, yıllık en fazla toplam 12 bin liraya varan nakit ödeme fırsatı sunulacak.

Emekli vatandaşların yüzünü güldüren Vakıfbank promosyon kampanyası müşteri bazında geçerli olacak olup, bir müşteri Emekli Troy Bankomat Kartı ile kampanyadan aylık en fazla 500 lira, yıllık en fazla 6 bin lira benzer biçimde VakıfBank Emekli Troy Kredi Kartı ile aylık en fazla 500 lira, yıllık en fazla 6 bin lira, her iki kartı ile her ay alışveriş yapan bir müşteri aylık en fazla toplam bin lira, yıllık en fazla toplam 12 bin lira nakit ödeme hakkı kazanabilecek.
 

Kira ödemelerinde '500 TL' detayı! Kiracılar aman dikkat! Bunu yapmayanlara yüzde 5 ceza kesilecek!

Çatalca Belediyesi’nden satılık 9 arazi! İstanbul’da arazi arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

Memur ve emekli maaşlarına senede bir kez zam şartı! Milyonları şok eden iddia!