Kent Haberleri

Vakıfbank'tan yeni emekli promosyonu kampanyası! SSK ve Bağkur emeklisine 24 bin TL ödeme!

Emekli maaşlarına zam yapılmasından sonra pek çok bankanın da promosyon bedellerini güncellemesi beklenirken, Vakıfbank'tan emeklilere 24 bin TL müjdesi geldi! İşte Vakıfbank emekli promosyonu detayları Temmuz 2024...

Emekli maaşlarına zam yapılmasından sonra pek çok bankanın da promosyon bedellerinde güncellemeye gitmesi beklenirken, Vakıfbank'tan da beklenen hamle geldi.

Maaşları artan milyonlarca emekli hangi bankanın ne kadar promosyon ödemesi vereceğini araştırırken en çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank resmi internet sayfasından promosyon kampanyasının detaylarını açıkladı.

Vakıfbank'ın resmi web sitesi üzerinden yapılan açıklamada maaşını VakıfBank’a taşıyacak olan SGK emeklilere, 12 bin Türk Lirası'na ulaşan promosyona ek olarak; VakıfBank Troy Emekli Kredi Kartı ve/veya Troy Emekli Bankomat Kartı ile yapacakları alışverişlerde toplamda aylık 1.000 Türk Lirası'na, 12 ayda 12 bin Türk Lirası'na ulaşan nakit ödeme fırsatı sunulduğu belirtildi.

Yine Vakıfbank tarafından paylaşılan detaylara göre emekli vatandaşların yüzünü güldüren kampanyadan 1 Temmuz-30 Eylül 2024 tarihleri arasında SGK Emekli maaşını VakıfBank’a taşıyan veya yeni emekli olmuş ilk maaş bankası VakıfBank olan SGK emekliler yararlanabilecek.

Mevcut maaş alan SGK emekli müşteriler Vakıfbank'ın yeni kampanyasına dahil olmayacak. Mevcut 12 bin Türk Lirası nakit promosyona ek olarak, VakıfBank Emekli Troy logolu Bankomat Kart ve/veya VakıfBank Emekli Troy logolu Kredi Kartı alan yeni emekli müşterilere özel, 12 ay boyunca yapacakları alışverişlerden aylık kart bazında (Banka kartı ve Kredi Kartı ayrı ayrı olmak üzere) 500 Türk Lirası, yıllık toplamda 6 bin Türk Lirası; her iki kart kullanıldığında ise aylık en fazla toplam 1.000 Türk Lirası, yıllık en fazla toplam 12.000 Türk Lirası'na ulaşan nakit ödeme fırsatı sunulacaktır.

Söz konusu kampanya müşteri bazında geçerli olacak olup, bir müşteri Emekli Troy Bankomat Kartı ile kampanyadan aylık en fazla 500 Türk Lirası, yıllık en fazla 6 bin Türk Lirası; benzer biçimde VakıfBank Emekli Troy Kredi Kartı ile aylık en fazla 500 Türk Lirası, yıllık en fazla 6 bin Türk Lirası; her iki kartı ile her ay alışveriş yapan bir müşteri aylık en fazla toplam 1.000 Türk Lirası, yıllık en fazla toplam 12 bin Türk Lirası nakit ödeme hakkı kazanabilecek.


KİPTAŞ Mihmandar Projesi teslim edildi!

Gayrimenkul yatırım fonları sektöre can suyu olacak! 

A101'in yepyeni aktüel kataloğunda deterjan ve peynir indirime girdi! Meyve sebzede de yüzde 33 indirim var!